pedagogjobb.se

Logo

Lärare Ma/NO åk 7-9

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Lärare Ma/NO åk 7-9

Arbetsplatsen

Har du det som krävs för att arbeta på Snyggatorpsskolan? Står du stadigt med båda fötterna på jorden när vinden viner? Är du en trygg pedagog som dessutom som uppskattar våra härliga tonåringar? Då har vi en tjänst ledig från höstterminen 2021.

Vi letar efter en kollega som har det där extra och som tillsammans med oss vill arbeta på vår fantastiska skola, Snyggatorpsskolan. Vår skola har haft några tuffa år bakom sig men är nu på väg uppåt och framåt, mycket tack vare ett fantastiskt kollegium, positiv inställning och gott samarbete. Du kommer ingå i arbetslag 8 men även tillhöra ämneslag Ma/NO. Alla dina kollegor i ämneslaget är legitimerade och väldigt yrkesskickliga. Snyggatorpsskolan är en skola i centrala Klippan så det är enkelt att ta sig hit oavsett transportmedel.

I Klippans kommun är vi drygt 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus att finnas till för våra invånare, företagare och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och satsar mot en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur, arbetar vi efter vår värdegrund Vi i Klippan och inriktningarna "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Och inte minst, vi jobbar i en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Du ska planera, genomföra och följa upp undervisning för våra elever. Du ska tillsammans med ämneslaget arbeta för att utveckla undervisningen i Ma/NO på Snyggatorpsskolan. Du ska tillsammans med ditt arbetslag verka för att en helhetssyn kring elevens lärande och skoldag.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare för åk 7-9 i Ma/NO.

Våra förväntningar på dig som söker är att det är naturligt för dig att använda digitala verktyg i ditt pedagogiska arbete. Du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap i ditt klassrum där du arbetar med inkluderande lärmiljöer. Du ger alla elever förutsättningar utifrån deras lärstil och har förmåga att skapa struktur för att hantera vardagen i den föränderliga värld vi lever i. Du skapar tillit, är en förebild och bygger relationer med elever och deras vårdnadshavare. I vår verksamhet ställer vi upp för varandra och alla bidrar till ett positiv arbetsklimat.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde i samband med att höstterminen startar i augusti 2021.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Marie Gärdby , Rektor
Telefon 0435-28791
E-post marie.gardby@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Dela detta jobb

Logo
Lärare Ma/NO åk 7-9

Klippans kommun