pedagogjobb.se

Logo

Lärare Ma/No

Ansök nu

Lärare Ma/No

Arbetsplatsen

Då en av våra lärare blivit erbjuden en forskartjänst på Lunds Universitet så behöver vi nu just dig som är villig att bli en del av vår härliga skola!

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Snyggatorpsskolan ligger i centrala Klippan och är en 7-9 skola med ca 400 elever. Skolan har genomgått en omfattande renovering och har nu ett stort fint bemannat elevuppehållsrum - Hjärtat - där eleverna bland annat har tillgång till biljard och pingisrum. I anslutning till Hjärtat ligger vårt skolbibliotek. Vi har även fått en ny entré mot Torggatan och nya slöjdsalar. Samtliga skolans salar har digital utrustning och interaktiva skrivtavlor.

Snyggatorpsskolan är inne i en positiv utvecklingsfas. Där det tidigare funnits mycket problem är vi nu på väg mot rätt håll med ökad trygghet, stabilt kollegium, ökad måluppfyllelse. Kort sagt en skola på väg framåt! Vi hoppas att du vill vara en del av detta och hjälpa oss på vår resa.

Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam med kuratorer, skolsköterskor, specialpedagoger, skolpsykolog, speciallärare och studie-och yrkesvägledare.

Snyggatorpsskolan mål är alltid att ge våra elever en bra lärmiljö med spännande utbildning som bygger på stor delaktighet och en längtan att lära.

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor på skolan ska Du planera, genomföra och följa upp samt utvärdera undervisning för våra elever så att lärande sker och eleverna utvecklas till sin fulla potential. Du och kollegorna i ämneslaget ska tillsammans arbeta för att utveckla undervisningen i Ma/No så den stimulerar till lärande och god måluppfyllelse. Du och ditt arbetslag ska tillsammans verka för en helhetssyn kring elevers lärande samt deras skoldag.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare i åk 7-9 i Ma/No och har ett stort intresse av att arbeta med ungdomar och med att utveckla skolan.

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.

Som person är du utåtriktad, trygg, stabil, och har förmågan att skapa goda relationer med både barn och vuxna. Du ska ha erfarenhet av att arbeta medungdomar och ha förmåga att driva utvecklingsarbete och aktivt implementera läroplanens intentioner i verksamheten. Du är intresserad av systematiskt kvalitetsarbete.

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.

Du bidrar med en helhetssyn på skolan och är en hjälpsam kollega som bidrar till ett gott arbetsklimat.

Du har en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du har lätt för att fokusera på elevens behov och uppnå god undervisning.

Du har förmågan att prestera i en pressad miljö och hantera svåra situationer. Du förblir optimistiskt inför utmaningar.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Peter Haarala , Bitr Rektor
Telefon 043528350
E-post peter.haarala@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Ansökan
Vi tar emot ansökan via Offentliga Jobb: Ansök

Ange referens: C59286-2021-8
Sista ansökningsdag: 2021-08-02

Arbetsgivare

Klippans kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen - Snyggatorpsskolan

Dela detta jobb

Logo
Lärare Ma/No

Klippans kommun