pedagogjobb.se

Lärare låg- och mellanstadielärare

Ansök nu

Lärare låg- och mellanstadielärare

Vikingaskolan söker lärare till låg- och mellanstadiet

Välkommen att utvecklas vidare tillsammans med oss

Vikingaskolan är en skola som ligger i centrala Haninge som ligger belägen i nära anslutning till både grönområden, kulturutbud och kollektivtrafik. På skolan går ca 640 elever och vi är ca 90 medarbetare. Skolan erbjuder skol- och fritidsverksamhet från förskoleklass till åk3 och skolverksamhet för elever i åk4-6. Varje åk är indelade i team vilka har ansvar för teamets elever. 

På Vikingaskolan utgår vi alltid från att våra elever vill och kan utvecklas och att alla elever gör rätt om de kan. 

Vikingaskolans vision är: En trygg skola med kunskap i fokus!

Ditt uppdrag

Du har ansvar för planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Tillsammans med dina kollegor utformar ni en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas lärande i fokus. Du kommer att ingå i ett åk-team med kollegor där nära samarbete och samverkan är en viktig del av uppdraget.
 

Kvalifikationer 

Du ska ha en grundskollärarutbildning med lärarlegitimation. Du har förmågan att skapa goda och trygga relationer till eleverna och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du är en tydlig ledare som lätt kan skapa trygga relationer med elever samtidigt som du har förmågan att sätta tydliga gränser, visa värme, vara flexibel och visa stor tilltro till alla elevers förmåga att utvecklas. 

Du kan använda varierande metoder och förhållningssätt utifrån elevernas behov och kunskapsnivå och ställa höga men rimliga krav på eleverna och få dem engagerade samt skapa de bästa förutsättningarna för varje enskild elev. 

Du skall ha lätt för att bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du ska vara flexibel, lösningsfokuserad, ha förmåga att se till vad som är bäst för hela verksamheten och ha lätt för att samarbeta och se värdet av ett kollegialt samarbete och lärande. 

Det här kan vi erbjuda dig

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande arbete tillsammans med en kompetent och engagerad personalgrupp och skolledning.  I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med övriga medarbetare i ett kollektivt lärande. Verksamheten bedrivs i nybyggda lokaler som varit i bruk sedan HT 2018.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid och friskvårdsbidrag.

Villkor 

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. 

Vid frågor kontakta 

Petra Ek

Rektor

petra.ek@haninge.se

Vikingaskolan 

Haninge kommun

Dela detta jobb

Lärare låg- och mellanstadielärare

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen