pedagogjobb.se

Logga

Lärare/Klasslärare 1-6

Ort
Utgår

2021-04-16

Ansök nu

Lärare/Klasslärare 1-6

Vinsboskolan 
I norra delen av Smedjebackens kommun ligger Morgårdshammar. Här finns Vinsboskolan år F-6.  Området runt skolan erbjuder lek- och vandringsvänlig skog med bäckar för vattenlek. Skolan är nära granne till lantdjur.
Höstterminen 2020 har skolan ca 220 elever.
På promenadavstånd finns vattendrag och Hagvallen som erbjuder friidrottsaktiviteter under den varma årstiden och skridsko och skidåkning under vintern.

Arbetsuppgifter
Du kommer som lärare för år 1 att ha ansvar för att skapa en lärmiljö som är både positiv och kreativ, där elevernas nyfikenhet väcks och deras lust att lära stärks. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till helheten kring eleverna, både genom elevhälsoarbete och studier. Du följer upp elevens utveckling i nära samarbete med kollegor, elevhälsan och hemmet. 

Kvalifikationer
Du är utbildad lärare med legitimation från Universitet/Högskola.

Har du bred erfarenhet att arbeta som lärare kan du räkna med att få en konkurrenskraftig lön när du börjar hos oss.

Rekryteringsarbetet kommer ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Personliga egenskaper
Du är en lärare som har god samarbetsförmåga. Förmåga att se utanför ramarna. Vågar ta egna initiativ inom arbetslaget. Vara drivande för utveckling inom skolans värld. Du ser eleven som en individ i kollektivet. Har förmåga att möta eleven på elevens nivå

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support

Möjlighet att fylla upp till heltid inom kommunen

Dela detta jobb

Logga
Lärare/Klasslärare 1-6

Smedjebackens kommun