pedagogjobb.se

Blekinge Naturbruksgymnasium är en kommunal gymnasieskola. Vi är en mindre skola med cirka 120 elever. Personalen består bland annat av pedagoger och instruktörer. Vi arbetar för att alla elever skall känna sig sedda och få lära på sitt sätt. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i första hand att arbeta med elever som har inriktning Lantbruk.

Tjänsten kräver ett stort intresse av att lära ut, där såväl teoretisk som praktisk undervisning ingår. Vårt skoljordbruk är en viktig bas i lärandet.

De kurser på lantbrukssidan som är aktuella handlar bland annat om fordon och redskap, serviceteknik och byggnadsunderhåll.

Förståelse för ungdomars olika kunnande och utveckling i livet är andra viktiga förmågor som är önskvärda.

KVALIFIKATIONER
Att vara behörig lärare är meriterande, men vi välkomnar även dig som är beredd att läsa in lärarbehörigheten. Är du Lantmästare eller Agronom är det en merit.

All arbetserfarenhet är positiv, dock är erfarenhet av jordbruksarbete och maskinhantering ett måste. Lantbrukserfarenhet av bland annat växtodling och maskiner är önskvärd. Även erfarenhet av arbete med djur inom lantbruket är bra.

Det krävs att du har god samarbetsförmåga och har ett brinnande intresse för eleverna och deras arbete mot sina mål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du måste ha körkort med minst B-behörighet.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande, vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Lärare/instruktör i Lantbruksämnen på Blekinge Naturbruksgymnasium

Företag Ronneby Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Dela detta jobb