pedagogjobb.se

logga

Lärare inriktning fritidshem/fritidspedagog till Hubertusgården

Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Lärare inriktning fritidshem/fritidspedagog till Hubertusgården

Barn- och skolförvaltning

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

 

Om oss

Hubertusgården är en F–6-skola belägen i ett lugnt och bilfritt område. Skolan är byggd 1976 och i ett plan, en genomgripande renovering av lokalerna avslutades 2017.

Utemiljön är grön med många träd och buskar, samt stora lekytor för barnen. Skola och fritidshem är integrerade och har gemensamma lokaler.

Lusten är grunden för allt lärande. Vi arbetar därför aktivt med att skapa förutsättningar för trygga, kreativa och utmanande lärmiljöer. Lära@lära innebär att förstå sitt eget lärande och få tillgång till olika verktyg för detta, öka sin motivation och stärka sitt självförtroende. Livslångt lärande handlar om att skapa beredskap för att möta en framtid i ständig förändring och utveckla sin förmåga att anpassa sig till nya situationer.

Förskolan, skolan och fritidshemmen är en trygg miljö för alla, fri från diskriminering och kränkande behandling och präglas av respekt för människors olikheter. Alla går till förskolan, skolan och fritidshemmen och känner glädje och trygghet Alla på förskolan, skolan och fritidshemmen vågar se, vågar säga ifrån och vågar bry sig! Alla pratar med varandra - inte om varandra!

Arbetsuppgifter

På Hubertusgården har vi elevernas kunskapsutveckling i fokus. Tillsammans utvecklar vi undervisningen genom kollegialt lärande i samtalsgrupper. Utöver att utveckla formativa metoder betonas också arbetet med att öka elevernas inflytande över sitt lärande samt ett språkutvecklande arbetssätt. Vi arbetar även med att öka användandet av digitala verktyg, de ska vara en naturlig del i elevernas utveckling och lärande.

Arbetet går ut på att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utveckla undervisningen i musik och den pedagogiska verksamheten i fritidshemmet samt att utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta i arbetslaget för årskurs 1, på fritidshemmet och en del av skoltiden. 

Vi söker dig som

Vi söker dig med utbildning lärare med inriktning fritidshemmet alternativt fritidspedagogutbildning. Meriterande är behörighet i musik.

För att trivas och göra ett bra arbete hos oss behöver du ha lätt för att samarbeta med såväl personal som elever. Du har erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och varierande förkunskaper.

Vidare söker dig som har ett stort intresse för fritidshemspedagogik och lärande. Du har förmågan att se alla elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får dem att växa. Du är väl förtrogen med skolans och fritidshemmets styrdokument och utgår från dessa i planering, genomförande, utvärdering och dokumentering av verksamheten.

Du ser det kollegiala lärandet som en självklar del av ditt uppdrag och arbete. Du har nya idéer, ett intresse för skapande arbete, entreprenörskap, lek och fysiska aktiviteter inom ramen för hela skoldagen. Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan redan idag!

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2021-01-07

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-12-06

Referensnummer

2020/1022

Kontaktperson(er)

 

Susanne Strand, 046-359 60 28

 

Jenny Hejde, 046-359 72 82

Facklig(a) företrädare

Fredrik Carlsson, Lärarförbundet, 046-359 72 56

Dela detta jobb

logga
Lärare inriktning fritidshem/fritidspedagog till Hubertusgården

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen