pedagogjobb.se

Lärare inriktning fritidshem

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Lärare inriktning fritidshem

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Råslättsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100 %
Tillträdesdag    Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag    2019-09-30
Referensnr    19-60-2034

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden.

Som lärare fritidshem på Råslättsskolan deltar du aktivt i planeringen och utvecklingen av verksamheten tillsammans med dina kollegor. En viktig del i uppdraget är att stimulera elevernas utveckling och lärande, sociala kompetens, kamratrelationer och att bidra till ett demokratiskt förhållningsätt.

Du som är intresserad av att arbeta med kompetenta kollegor i arbetslag, vill driva utveckling inom ditt yrkesområde och ser lärande som en ständig process är välkommen att söka anställning hos oss.

Välkommen till oss
Vårt skolområde består av Råslättsskolan, en nybyggd F-6 skola med 500 elever och Grästorpsskolan som är en F-3 skola med 100 elever. Råslättsskolan är en mångkulturell skola med många språk och här är fritidshem integrerade i skolan. Skolan har även en förberedelseklass för nyanlända elever åk 3-6. I närområdet finns fantastiska resurser och vi har tillgång till skridskobana, badhus, skog, idrottsplats, aktivitetsarena och fotbollsplan. Fritidshemslokalerna är fantastiska.

På hela skolområdet finns en engagerad personalstyrka på ca 110 anställda som sätter stort värde i att samarbeta och göra skillnad.

Vi söker dig som..
...har en lärarutbildning för fritidshem. Behörighet i musik eller bild är meriterande. Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt att samarbeta och är lyhörd för idéer. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du känner en stolthet över ditt arbete och vill göra skillnad. Du ska ha grundläggande IT-kompetens.

Bra att veta
Vi erbjuder introduktion och mentor för nya lärare.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetarevisar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Athanasios Serakis, rektor: 036-10 24 56
Lärarförbundet: 036-10 50 00

Dela detta jobb

Lärare inriktning fritidshem

Jönköpings kommun