pedagogjobb.se

Lärare inom vård och omsorg

Ort
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Lärare inom vård och omsorg

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

http://alfrednobelskarlskoga.se/nyfiken-pa-karlskoga.html

I Karlskoga och Degerfors kommuner finns en gemensam gymnasieförvaltning.
Vi samarbetar med universiteten i både Karlstad och Örebro, framför allt när det gäller deras lärarutbildningar och lärarstuderande är ett vardagligt inslag i skolverksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och starta upp ett nytt samarbete mellan gymnasieskolans nationella program, introduktionsprogram samt gymnasiesärskolan. Du har stor möjlighet att påverka innehåll och utformning av framförallt introduktionsprogram och gymnasiesärskolans program för Hälsa, vård och omsorg. I tjänsten ingår mentorskap samt planering och uppföljning av elevernas arbetsplatsförlagda lärande/praktik. Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans planerar, utvecklar och utvärderar verksamheten gemensamt. Du kommer även att samarbeta med gymansiesärskolans och introduktionsprogrammens arbetslag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad vårdlärare med erfarenhet och vana av arbete inom hälso- och sjukvård. Stor vikt läggs vid lämplighet, god initiativ- och samarbetsförmåga och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Tidigare erfarenhet av att jobba i en inkluderande miljö med elever med olika förutsättningar och behov är meriterande.
Du ska ha ett tydligt ledarskap med engagemang och värme som utmanar och stödjer eleverna i deras studier.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Dela detta jobb

Lärare inom vård och omsorg

Karlskoga kommun Skolförvaltningen