pedagogjobb.se

Uppsala yrkesgymnasium Ekeby

Vill du jobba på ett anrikt yrkesgymnasium med kompetenta kollegor där du får göra skillnad med din kompetens och ditt yrkeskunnande?
Vi ser fram emot din ansökan!

Uppsala yrkesgymnasium Ekeby är en rent yrkesförberedande skola som är inrymd i Ekebys gamla bruksområde. Skolan ger bland annat lärlingsutbildning i åtta nationella program, Hotell och turismprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet och Språkintroduktion. Ungefär 50 personal och cirka 350 elever finns på skolan.

Här kan du läsa mer om uppsala yrkesgymnasium (http://yrkesgymnasium.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som lärare för Hotell och Turism ingår du i ett litet arbetslag på Hotell- och turismprogrammet i samarbete med arbetslaget för Restaurang- och livsmedelsprogrammet. I första hand undervisar du på Hotell- och turismprogrammets alla förekommande yrkeskurser. Även planering, placering, besök, bedömning och betygsättning av arbetsplatsförlagt lärande APL inom den skolförlagda utbildningen och inom lärlingsutbildningen ingår i tjänsten. Det ingår även mentorskap och ämnesöverskridande projekt på skolan

Din bakgrund
Vi söker dig som har pedagogiskutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du är legitimerad lärare. Du har flerårig erfarenhet inom branchen och har goda kunskaper om gymnasieskolans verksamhet. Har du kunskaper i Officepaketet och vissa IT-kunskaper ses det som meriterande.

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en god ledarskapsförmåga. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt är flexibel och kan se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mattias Landén, programrektor, 018-727 27 83

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Heidi Bischof, 018-17 99 00
Lärarnas Riksförbund, Mathias Gustafsson-Lafitte, 018-17 99 00

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare inom hotell- och turism till Uppsala yrkesgymnasium Ekeby

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb