pedagogjobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

S:t Eriks gymnasium – möjligheternas skola som kännetecknas av trygghet, tydlighet och gemenskap

Vi är en av stadens största gymnasieskolor och variationen av utbildningar gör skolan unik i Stockholms stad. Du hittar oss på Kungsholmen och här går cirka 1 100 elever på följande nationella program; EE, ES, HV, NA, IM och SA. Vi har även RgRh (Riksgymnasiet för rörelsehindrade) och vuxenutbildning.

Skolan har en mångfald av utbildningar, aktiviteter, nationaliteter och språk vilket gör den till en rolig och stimulerande arbetsplats för både elever och personal. Under våren 2019 fullföljde vi vår HBTQ-certifiering!

Välkommen att läsa mer om vår skola på http://steriksgymnasium.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa inom inriktningen Finsnickeri på Hantverksprogrammet (gymnasiet och/eller yrkeskomvux) samt arbeta som mentor för en klass inom finsnickeri. Du kommer att tillhöra arbetslaget inom finsnickeri och tillsammans med övriga i laget bidra till att utveckla utbildningen.

Du:

- är trygg och stabil i din yrkesroll och kommunicerar på ett tydligt och lösnings-
  fokuserat sätt.
- arbetar strukturerat och förmedlar dina yrkeskunskaper på ett professionellt sätt.
- ser inkludering och normmedvetenhet som en självklar del av din yrkesutövning.
- har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.
- använder datorn som ett naturligt redskap för att utveckla och dokumentera elevernas 
  lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare inom området finsnickeri. Vi ser också gärna att du har arbetslivserfarenhet både inom skolan (gärna gymnasiet) och branscherfarenhet inom finsnickeri. Det är även meriterande om du är maskintekniskt kunnig. 

Det är viktigt att du har samarbetsförmåga och är relationsskapande, empatisk samt serviceinriktad. Vidare har du en pedagogisk insikt, helhetssyn och är tydlig, strukturerad och besitter en problemlösande analysförmåga.

Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Övrigt

Arbetsgivaren förbehåller sig rätten att se till personlig lämplighet i samband med tjänstetillsättningen. 
Tjänsten kan komma att tas i anspråk vid övertalighet i staden.

Lärare inom finsnickeri på S:t Eriks gymnasium och vuxenutbildning sökes

Ansök nu

Dela detta jobb