pedagogjobb.se

Logo

Lärare inom barn- och fritidsutbildningen till Södertälje Vuxenutbildning

Ort
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Lärare inom barn- och fritidsutbildningen till Södertälje Vuxenutbildning

En dag på jobbet

Vill du vara med och forma framtidens Barn och fritidsutbildning så har du som engagerad person kommit rätt. Vi ser det som en självklarhet att arbeta nära de verksamheter vi utbildar för, så att utbildningarna alltid är relevanta och verklighetsnära. Vi är organiserade i olika arbetslag där du tillsammans med andra lärare ständigt arbetar med att utveckla och förbättra undervisningen. Vårt systematiska kvalitetsarbete är en levande process som genomsyrar hela vår verksamhet.
Tjänsten är på heltid men vi tar även emot ansökningar från dig som vill arbeta deltid.  
 
Vem är du?  
Krav:  
- Lärarlegitimation med behörighet som yrkeslärare, Barn och fritid
 
Meriterande:  
- Erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildningen
- Goda IKT-kunskaper kopplade till läraruppdraget  
 
Personliga egenskaper:  
Vi söker dig som har mycket god samarbetsförmåga, är strukturerad och flexibel samt nytänkande. Du har ett tankesätt där eleven är i fokus och du kan individanpassa din undervisning. Du är lösningsorienterad och kreativ. Vi ser att du självklart är uppdaterad inom det pedagogiska fältet samt inom betyg och bedömning.  
 
Vi erbjuder dig  
Södertälje vuxenutbildning har en väl fungerande organisation där det finns tillgång till stödfunktioner så som kurator, specialpedagog och extra insatser för eleverna. Hos oss tillämpas semestertjänst och 39-timmars arbetsvecka med friskvård, se mer på www.sodertalje.se/formaner  
 
Om oss
Södertälje vuxenutbildning tillhandahåller samtliga studieformer för vuxenstuderande inom kommunen som huvudman. Vi är en stor organisation på ca. 120 anställda och har i genomsnitt ett elevflöde på 5000-6000 deltagare om året. Vi erbjuder studievägledning för samtliga elever, en egen inskrivningsenhet för nyanlända och en väl utbyggd elevhälsa.

Ledningens vision är att Södertälje vuxenutbildning ska vara en interkulturell och inkluderande skola som förbereder och utbildar för morgondagens behov utifrån individens förutsättning. Vi är självklart HBTQ-certifierade och alla våra behöriga lärare har genomgått en utbildning i vuxenlärarens pedagogiska ledarskap på 7,5hp tillsammans med Linköpings universitet. Vi har månatliga elevvårdskonferenser med vårt EHT-team.
 
Välkommen till oss!  
Vi finns på Västergatan 2 på Torekällberget i Södertälje.  
Vi tar gärna emot e-mail från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Lärare inom barn- och fritidsutbildningen till Södertälje Vuxenutbildning

Södertälje kommun – Utbildningskontoret