pedagogjobb.se

Lärare idrott och naturkunskap till GKC

Företag Gnosjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Lärare idrott och naturkunskap till GKC

Arbetsplatsen

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara. 

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella ”Gnosjöandan” lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt. 

Arbetsuppgifter

Vi söker en gymnasielärare där huvuddelen av tjänsten kommer på de nationella programmen. På GKC driver vi PULS-projekt för åk 1. 
I tjänsten ingår sedvanliga tillhörande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete ses som meriterande. Vi lägger också stor vikt vid att du har ambition att ta till dig ny kompetens om elevers lärande och att dela med dig av din kompetens och dina erfarenheter till dina kollegor. Alla lärare förväntas att aktivt bidra till det pedagogiska utvecklingsarbetet vid GKC. Möjlighet finns till samåkning mellan Jönköping Gnosjö.. Lärarexamen. Lärarlegitimation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-09-23 eller enligt överenskommelse. Vikariat t.o.m. juni 2020 med möjlighet till förlängning.
Antal platser: 1

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. 

Välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-06-30
Arbetsgivarens referensnummer: A874317

Upplysningar

Anette Sternevi
Biträdande rektor
072 085 20 36
0370 33 14 17

Helena
Gustavsson
070 332 14 08
0370 33 14 08

David Thunborg
Lärarnas Riksförbund
0370 33 14 12 

Willy Gollwitzer
Lärarförbundet
0370 33 14 12

Dela detta jobb

Lärare idrott och naturkunskap till GKC

Gnosjö kommun