pedagogjobb.se

Lärare idrott och hälsa till Nyhemsskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-20

Ansök nu

Lärare idrott och hälsa till Nyhemsskolan

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. 

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Nyhemsskolan är grundskola med årskurs F-6 . Här finns ca 450 elever och omkring 85 medarbetare. Just nu är vi inne i en utvecklingsprocess där vi inom ramen för Samverkan för bästa skola satsar på kompetensutveckling i språkutvecklande arbetssätt. 

Nyhemsskolans värdegrund: ÄRTA- Ärlighet, Respekt, Ansvar och Trygghet. 

Läsåret 2019/20 ökar timplanen i idrott och hälsa, därför söker vi nu ytterligare en idrottslärare till vår skola.

För mer information: https://www.katrineholm.se/Nyhemsskolan/Startsida/

Arbetsuppgifter:

Du kommer att undervisa i idrott i klasser som går i årskurs F-6. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar du din undervisning utifrån styrdokumenten. I arbetsuppgifterna ingår det att bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling i vårt digitala system. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med vårdnadshavare och berörda myndigheter.

Kvalifikationer:

Du arbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du uppmärksammar andras synpunkter och kompetens samt ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Bidrar till att förtydliga för gruppen dess arbetsuppgifter och mål samt delar med sig av sin kunskap.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-05
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-20

Arbetsgivarens referensnummer: C25646/2019

Upplysningar lämnas av:

Johanna Flodin-Karlsson
Rektor
Telefon: 0150-57320

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Lärare idrott och hälsa till Nyhemsskolan

Katrineholms kommun