pedagogjobb.se

logga

Lärare idrott och hälsa, gärna i kombination med annat ämne

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Lärare idrott och hälsa, gärna i kombination med annat ämne

Barn- och skolförvaltning

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

 

 

Om oss

Gunnesboskolan är en grundskola i nordvästra delen av Lunds kommun dit det finns goda kommunikationer, både med tåg och buss. Elevantalet uppgår till ca 600 elever Tjänsten kommer att vara förlagd i huvudsak i årskurs 4-9
 

Arbetsuppgifter

Uppdraget som lärare innebär att du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i linje med läroplanens intentioner. Du planerar verksamheten på ett målorienterat sätt och ansvarar för att följa upp, bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling. I tjänsten ingår mentorskap i klass. Som lärare på Gunnesboskolan deltar du även i skolans utvecklingsarbete och vi erbjuder alla pedagoger kompetensutveckling inom NPF. Vi välkomnar nya tankar och idéer och vill att man som lärare håller sig uppdaterad på nya forskningsrön inom skolområdet. 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har lärarexamen mot grundskolan och behörighet för idrott och hälsa. Du har tidigare erfarenhet av att undervisa och en förmåga att kunna se varje enskild elevs behov av utveckling, i förhållande till läroplan och kunskapskrav. Det är meriterande om du även tidigare har arbetat som klassmentor. Vi ser gärna att du är intresserad och kunnig av IT i lärandemiljö.


I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland dina elever. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare. Som person är du initiativrik, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och ser arbetslaget som en viktig resurs i arbetet. Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

 


 

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: månadslön

Tillträde: 20201109

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-09-27

Referensnummer

2020/776

Kontaktperson(er)

 

Linda Mårtensson, 046 -359 74 56

 

Pernilla Vesterlund, 046 - 359 43 48

 

Henrik Östman, 046 - 359 92 84

Dela detta jobb

logga
Lärare idrott och hälsa, gärna i kombination med annat ämne

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen