pedagogjobb.se

Logga

Lärare Idrott- och hälsa åk 7-9 85% vikariat

Ort
Utgår

2020-09-21

Ansök nu

Lärare Idrott- och hälsa åk 7-9 85% vikariat

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att Sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Vi på Edsbergsskolan söker medarbetare med hög positiv förväntan på eleverna, ett tydligt ledarskap i klassrummet och en vilja och förmåga och vilja att bygga relation med eleverna och möta var och en där de är. Nu söker vi en lärare i idrott och hälsa som vill vara med på denna resa. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 20/21 för en föräldraledig medarbetare. Det kan omfatta en del av läsår 21/22 beroende på när ordinarie medarbetare kommer tillbaka. Vi söker främst dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott och hälsa. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Även obehöriga sökanden är välkomna då det är ett vikariat, det viktiga är kompetensen.

Edsbergsskolan är en 7-9 skola med grundsärskola. Vi har ca 450 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fyra arbetslag. Skolan ligger “mitt i byn” i Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till kultur och natur. Vi har en nybyggd sporthall precis bredvid skolanoch använder naturen runt omkring skolan i undervisningen.Lokalerna är nyrenoverade och är ljud- och ljusanpassade. I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, G-suite, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare, övriga medarbetare och elever har tillgång till en egen dator.Vi kommunicerar planering, mål och bedömning med elever och vårdnadshavare via Skolplattformen Infomentor.

I denna tjänst ingår mentorskap i en åk 7 tillsammans med två medmentorer. Du undervisar 6 olika klasser i idrott och hälsa; 2 klasser åk 7, 2 klasser åk 8 och 2 klasser åk 9. Du ingår i ett arbetslag med andra mentorer åk 7.

Vi tror att du är en kompetent och engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du är en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande, samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. Du är positiv, kreativ, flexibel och tycker om att samarbeta med många människor. Du är en tydlig ledare, har höga förväntningar på dina elever och har lätt för att skapa goda relationer. Du ska kunna ta initiativ och utveckla arbetssätt tillsammans med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Anställningsomfattning: 85 % Anställningsform: Vikariat under perioden 1/10-2020 - 12/6-2021 , kan bli längre beroende på när ordinarie medarbetare kommer tillbaka Legitimation uppvisas vid eventuell intervju. Utdrag ur belastningsregistret bör tas med. Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan snarast.

All form av rekryteringshjälp undanbedes.

För frågor om tjänsten kontakta rektor Johanna Bergström,

073 - 915 23 14 sed803@edu.sollentuna.se

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 
Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    1 oktober 2020
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    85%
Ort    Sollentuna
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/296
Kontakt    
Johanna Bergström, 0739152314
Publicerat    2020-09-05
Sista ansökningsdag    2020-09-21

Dela detta jobb

Logga
Lärare Idrott- och hälsa åk 7-9 85% vikariat

Sollentuna kommun