pedagogjobb.se

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en lärare med behörighet i vårdämnen. 

ARBETSUPPGIFTER

Sedan två år tillbaka har vi vård- och omsorgsprogrammet på Kunskapsgymnasiet Globen. Vi behöver nu anställa ytterligare en  lärare i vårdämnen. Vi har ett tätt samarbete med Aleris. De förser oss bland annat med APL-platser. Varför detta inte kommer ingå i ditt uppdrag. 

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsgymnasiet har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag. Du kommer i ditt arbete som vårdlärare planera och arbeta tillsammans med en mycker erfaren vårdlärare. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

Kunskapsgymnasiet Globen har idag cirka 420 elever. Skolan ligger i fina fräscha lokaler med närhet till Globen och Gullmarsplan. Vi är stolta över vår skola och den öppenhet som råder mellan elever och lärare "tillsammans når vi längre".

Kunskapsgymnasiet Globen erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar och ser kraften i varje individ

Känner du att du skulle vilja bli en i av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Som sökande ska du vara behörig/legitimerad gymnasielärare och vara  väl förtrogen med läroplan för gymnasieskola och formativ bedömning.

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna och ha glädje att lära.

Ett plus är om du är intresserad av internationella kontakter då vi aktivt jobbar mot skolor utomlands i olika projekt inom KED (Kunskapsskolan Education) 

VI ERBJUDER DIG:

  • En unik stämning och nära relation mellan elever och lärare genom veckovisa personliga handledningssamtal
  • Ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och lärarmaterial som frigör tid för att arbeta mer med eleverna
  • Ett utpräglat lagarbete i arbetslag och ämneslag, med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete
  • Skolan är en del av Kunskapsskolan i Sverige AB vilket medför många utvecklingsmöjligheter i bland annat ämnesnätverk, teach meets och gemensamma utbildningar

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Kunskapsskolan i Sverige ingår i ett internationellt nätverk av skolor runt om i världen med omkring 5 000 elever som följer hela eller delar av Kunskapsskolan arbetssätt, the KED Program.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

____________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare
Heltid eller deltid beroende av önskemål

Kontaktpersoner
Rektor Kajsa Rehnman , mobiltelefon 073-313 71 47,
mailadress; kajsa.rehnman@kunskapsgymnasiet.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 1 augusti 2018.

Tillträde enligt överrenskommelse

Intervjuer sker löpande och en anställning kan bli aktuell innan ansökningstidens slut så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress
Arenavägen 23 , Globen.
Närmaste tunnelbanestation är Gullmarsplan

Lärare i vårdämnen till Kunskapsgymnasiet Globen

Företag Kunskapsskolan
Ort
Utgår

2018-08-01

Ansök nu

Dela detta jobb