pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i tyska och svenska till Bobergsskolan på Östermalm

Ort
Utgår

2022-06-25

Ansök nu

Lärare i tyska och svenska till Bobergsskolan på Östermalm

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Bobergsskolan är en nybyggd och modern kommunal grundskola på Östermalm i Stockholm. Skolan blev utnämnd till årets skolbyggnad 2020 och har helt fantastiska lokaler. Skolan är i en växande fas och skolan kommer 2023 att vara en fullt utbyggd F-9-skola. Vi behöver lärare som tillsammans med oss bygger en skola där goda kunskapsresultat, studiero, trygghet och glädje står i fokus!

Skolan är en mycket populär skola där engagemang och höga förväntningar är ledord. Vi satsar mycket på personalvård och arbetsmiljöfrågor är viktiga för oss. Vårt AMI på medarbetarenkäten 2022 är bland de högsta i staden med ett index på 92. På Bobergsskolan trivs man att arbeta helt enkelt!

Läs mer om skolan och se filmen om skolan på https://grundskola.stockholm/hitta-grundskola/grundskola/bobergsskolan-f-7/

Vi finns även på sociala medier – Instagram bobergsskolan

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad och behörig lärare att undervisa i svenska och tyska för årskurs 7 -9. I tjänsten ingår svenska i årskurs 7 och tyska i årskurs, 6, 7 och 8. I tjänsten ingår även mentorskap i åk 7 då alla våra lärare är mentorer. Du kommer att ingå i ett lag i årskurs 7 tillsammans med fyra andra lärare där ni tillsammans arbetar med eleverna i årskurs 7.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare i tyska och svenska till Bobergsskolan på Östermalm

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen