pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Lärare i tyska och svenska åk 6-9 Häggvik-Skälbyskolan

Ort
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Lärare i tyska och svenska åk 6-9 Häggvik-Skälbyskolan

Arbetsbeskrivning

Häggvik-Skälbyskolan är en F-9-skola med ca 590 elever. Skolan har två delar; Skälby åk F-3 som ligger på Skälbyvägen i ett nybyggt skolhus med ca 220 elever och Häggvik åk 4-9. ca 330 elever, som ligger i en klassisk skolbyggnad på Sollentunavägen som vi delar med Sollentuna Musikklasser. I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator eller ipad.
Vi söker en lärare i tyska och svenska. Du kommer att undervisa åk 6-9 på Häggviksskolan. Du ingår i arbetslaget 7-9 och du kommer ha samarbete med övriga språklärare på skolan. Du är mentor i en klass tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i tyska och svenska. Du är en engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du är en tydlig ledare, har höga förväntningar på dina elever och har lätt för att skapa goda relationer. Du är en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Logga
Lärare i tyska och svenska åk 6-9 Häggvik-Skälbyskolan

Sollentuna kommun - Utbildningskontoret