pedagogjobb.se

Lärare i tyska år 7-9, deltid 40%

Företag Almaskolan AB
Ort
Utgår

2021-08-02

Ansök nu

Lärare i tyska år 7-9, deltid 40%

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Kommun: Stockholm

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Deltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

  • Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 -  1-2 års erfarenhet

Utbildning

Krav

  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Pedagogik och lärarutbildning

Om jobbet

Almaskolan är en liten familjär skola med ca 160 elever i åk. 7-9. På skolan har vuxna och elever en nära relation och relationsskapandet bidrar i mycket stor utsträckning till elevernas utveckling, både kunskapsmässigt och socialt. Almaskolan har idrottsprofil och alla elever har idrott på schemat fyra gånger i veckan.

Nu söker vi en behörig lärare i tyska med start höstterminen 2021. I ditt uppdrag kommer du ansvara för pedagogisk planering och genomförande av undervisning samt utvärdering och uppföljning av skolverksamhet. Det betyder att du behöver vara väl förtrogen med Lgr 11 och övriga styrdokument.

Den som söker har lätt för att skapa kontakt med elever, kollegor och föräldrar. Du måste vara en trygg vuxen som kan skapa stabilitet i gruppen.

På Almaskolan samarbetar kollegor med varandra i både undervisnings- och värdegrundsarbetet. Som en del av gruppen på Almaskolan är du aldrig ensam i utmaningar eller problem, vi stöttar varandra. En positiv inställning präglar det dagliga arbetet. Genom det pedagogiska arbetet vill vi ge förutsättningar att utveckla ansvarstagande och goda ämneskunskaper hos alla elever. Vi arbetar hårt för att skapa en lugn och trygg lärmiljö där arbetsro råder. Lärarens ledarskap är en central del i det arbetet.

Vi söker i första hand dig med lärarlegitimation och gärna ett par års erfarenhet. Hänsyn tas till personlig lämplighet. Undervisningen i moderna språk kommer vara förlagd till måndagar och onsdagar.

#jobbjustnu

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Södra Fiskartorpsvägen 2

11433 Stockholm

Arbetsgivaren
Almaskolan AB
http://www.almaskolan.se

Dela detta jobb

Lärare i tyska år 7-9, deltid 40%

Almaskolan AB