pedagogjobb.se

Almaskolan är en liten familjär skola med ca 200 elever i åk. 7-9. På skolan har vuxna och elever en nära relation och relationsskapandet bidrar i mycket stor utsträckning till elevernas utveckling, både kunskapsmässigt och socialt. Almaskolan har idrottsprofil och alla elever har idrott på schemat fyra gånger i veckan.
Du som söker har lätt för att skapa kontakt med elever, kollegor och föräldrar. Du samarbetar gärna med kollegor i både undervisnings- och värdegrundsarbetet. På Almaskolan är du aldrig ensam i utmaningar eller problem, vi stöttar varandra. En positiv inställning präglar det dagliga arbetet. Genom det pedagogiska arbetet vill vi ge förutsättningar att utveckla ansvarstagande och goda ämneskunskaper hos alla elever. Vi arbetar hårt för att skapa en lugn och trygg lärmiljö där arbetsro råder. Lärarens ledarskap är en central del i det arbetet.
Almaskolan ingår sedan en tid tillbaka i en liten skolkoncern med Täby Friskola. Tillsammans borgar det för skolor med hög kvalitet där Täby Friskolas långa erfarenhet ger ett bra komplement till Almaskolans utveckling.
Vi söker i första hand dig med lärarlegitimation och gärna ett par års erfarenhet. Hänsyn tas till personlig lämplighet.

Vi har attraktiva anställningsvillkor med bland annat ett förmånligt friskvårdsbidrag och vi erbjuder marknadsmässiga löner. Kollektivavtal med LR och LF innebär att du omfattas av tjänstepension och försäkringar hos oss. Lärarna är lediga på höstlovet.

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Utbildning

Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Pedagogik och lärarutbildning(Meriterande)

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Solna i Stockholms län.

Lärare i tyska åk. 7-9, deltid 40 %

Företag Almaskolan AB
Ort
Utgår

2019-06-20

Ansök nu

Dela detta jobb