pedagogjobb.se

Lärare i tyska

Ansök nu

Lärare i tyska

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss
Polhemskolan, som ligger belägen mitt i centrala Lund, är med sina 2 500 elever en av Sveriges största gymnasieskolor. En skola av vår storlek utgör en dynamisk mötes- och arbetsplats för lärare som brinner för sitt yrke och som vill utvecklas tillsammans med andra.

Elever som söker sig till Polhemskolan kan välja mellan programmen samhällsvetenskap, naturvetenskap, teknik, ekonomi och hantverk (frisör). Elever med specialintresse för fysik eller matematik kan välja någon av våra spetsutbildningar och och för den som vid sidan om gymnasiestudierna vill utvecklas i sin idrott erbjuds både Nationell Idrottsutbildning (NIU) och Lokalt idrottsgymnasium. På Polhemskolan finns också Språkintroduktion, (introduktionsprogram för ungdomar som nyligen kommit till Sverige).

Läs mer om oss på www.lund.se/polhem

Arbetsuppgifter
Undervisning i tyska. Du bedriver undervisning utifrån gällande styrdokument och deltar i den pedagogiska utvecklingen på skolan.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har lärarlegitimation i tyska och som har erfarenhet av att undervisa elever på gymnasienivå.

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 7 augusti 2020

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-06-05

Referensnummer

2020/400

Kontaktperson(er)

Linus Persson, 046-359 73 10

Dela detta jobb

Lärare i tyska

Lunds kommun