pedagogjobb.se

Vaksalaskolan

Är du lärare som kan skapa goda relationer till eleverna och ser varje individs styrkor samt deras utvecklingsmöjligheter?
Välkommen till Vaksalaskolan!

Vaksalaskolan är en grundskola för cirka 600 elever i åldrarna 6-16 år. Skolan erbjuder verksamhet från förskoleklass till årskurs 9 samt fritidsverksamhet. Skolan är belägen vid Vaksalatorg och har på grund av sitt geografiska läge stor elevtillströmning.

Här kan du läsa mer om Valsalaskolan (http://www.vaksalaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Vikariatet 100 % på Vaksalaskolan består av undervisning i trä- och metallslöjd i årskurs 3-9. Du kommer även att tillsammans med en kollega vara klassföreståndare i en klass i årskurs 6. Du ska kunna skapa goda relationer till eleverna och se varje individs styrkor och utvecklingsmöjligheter.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i slöjd i årskurs 3-9. Att du har erfarenhet av undervisning i grundskolan är en förutsättning för arbetet. Det är även meriterande om kan dokumentera via dator/Ipad obehindrat.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Laila Oskarsson-Ljungman, biträdande rektor, 018-727 50 15

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Gülbahar Saritas eller Ann-Sofie Andersson, 018-727 50 66.
Lärarnas Riksförbund, Agneta Rosén, 018-727 50 96

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i trä- och metallslöjd till Vaksalaskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Dela detta jobb