pedagogjobb.se

Lärare i Trä- och metallslöjd till Kunskapsskolan Enköping

Ansök nu

Lärare i Trä- och metallslöjd till Kunskapsskolan Enköping

På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare, men också ett bra ledarskap. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas?

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi lärare i Trä- och metallslöjd till Kunskapsskolan i Enköping

Vi står inför spännande tid då skolan kommer att flytta in i nya lokaler och kan erbjuda fler elever en personligt utformad utbildning.

ARBETSUPPGIFTER

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är du också personlig handledare åt ett tjugotal elever. Du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och följer upp och handleder dem.

Vi kommer att växa och kommer att se över vår tjänstefördelning inför kommande år. Det kan därmed finnas möjligheter i flera olika ämnen; som hem- och konsumentkunskap, musik och slöjd. Undervisningen är i år 4-9. Ange gärna om du har några speciella önskemål.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Enköping är en grundskola år 4-9. Skolan har idag 430 elever och de högsta studieresultaten i kommunen. Skolan startade 2001 i Enköping och har under alla år haft mycket nöjda medarbetare, elever och föräldrar.

Vid vår senaste medarbetarundersökning, hösten 2019, anger 96% av medarbetarna att de trivs med sitt arbete och 92% kan rekommendera Kunskapsskolan som arbetsgivare. Skolan ligger centralt vid resecentrum och kommer inför hösten 2020 att flytta till helt nya och moderna lokaler som också ligger i anslutning till resecentrum. Se gärna bilder och filmer på skolbygget på skolans FB-sida.

Kunskapsskolan Enköping erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning i årskurserna 4-9 och är utbildad lärare. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. Vi tror att du är legitimerad lärare, men välkomnar även icke behöriga att söka om du har erfarenhet av läraryrket.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan och Kunskapsgymnasiet.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 14 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Lars Jonsson, 073-317 34 77, lars.jonsson@kunskapsskolan.se

Bitr rektor Lena Odén , 076 779 76 98, lena.oden@kunskapsskolan.se (ansvarig år 4-6)

Bitr rektor Fredrik Malmström, 073 509 29 36, fredrik.malmstrom@kunskapsskolan.se (ansvarig år 7-9)

Ansökan sker via länk nedan senast den 31 mars 2020

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsterna är tillsatta om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Dela detta jobb

Lärare i Trä- och metallslöjd till Kunskapsskolan Enköping

Kunskapsskolan