pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lärare i trä- och metallslöjd till Åkerskolan

Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Lärare i trä- och metallslöjd till Åkerskolan

Åkerskolan är en F-6 grundskola, grundsärskola 1-6 med tillhörande fritidshem. Skolan är vackert belägen, nära omväxlande natur i Nässjö Kommun. Vi arbetar i arbetslag på Åkerskolan och ser oss som en helhet.

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi en lärare i trä- och metallslöjd till Åkerskolan. Hos oss har du ansvar för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i ditt ämne tillsammans med textilslöjdsläraren. Du planerar, utvärderar och följer upp elevers kunskapsutveckling. Du undervisar, dokumenterar, diskuterar och reflekterar, enskilt och gemensamt med kollegor och anpassar din undervisning för att varje enskild elev ska lyckas. Förutom din kollega i slöjdämnet så tillhör du även ett skolarbetslag.

Du kommer att undervisa i slöjd i grupper om 10-15 elever i årskurs 3-6, samt särskola och träningsskola. Du får en välutrustad undervisningslokal som du, tillsammans med eleverna, ansvarar för att hålla i ordning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare med ämnesbehörighet i trä- och metallslöjd. Du ska tycka om att arbeta tillsammans med andra, ha god samarbetsförmåga, ett lösningsinriktat förhållningssätt och vara är en förebild för såväl elever som kollegor.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2022-08-10
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: TeWa02

Dela detta jobb

Logo
Lärare i trä- och metallslöjd till Åkerskolan

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen