pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i trä-och metallslöjd åk 7-9

Ort
Utgår

2022-06-28

Ansök nu

Lärare i trä-och metallslöjd åk 7-9

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

På Kista grundskola ska varje elev nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

 

Arbetsplatsbeskrivning
Kista grundskola är en F-9-skola med ca 750 elever fördelade på tre stadier, F-3, 4-6 och 7-9. Inom skolans organisation ryms även en särskola för elever i åk 5-9. 

Skolan ligger i framkant vad det gäller IKT och alla elever har tillgång till egen IPad. 

Kista grundskola arbetar aktivt för att alla skolans elever ska nå målen.                
 
Läs mer på Kista grundskola
 

Arbetsbeskrivning
Kista grundskola söker en erfaren och behörig lärare i trä- och metallslöjd för åk 7-9.

Anställningen är en tillsvidaretjänst. Uppdraget innebär undervisning i åk 7-9 samt mentorskap. Du kommer tillsammans med en kollega att ansvara för slöjdämnet i åk 7-9. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ undervisning som skapar sammanhang för eleven. Undervisningen behöver vara språkstärkande och innehålla både praktiska och teoretiska delar för att skapa förståelse hos eleverna. 
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare för årskurs 7-9 i slöjdämnet. 

Du har lätt för att skapa relationer och ser samarbetet med elever, kollegor och vårdnadshavare som en självklar framgångsfaktor i ditt arbete. Du är trygg i ditt ledarskap och använder dig av stödstrukturer som gynnar elevernas kunskapsinhämtning. Du använder digitala hjälpmedel som en naturlig del i din undervisning. Du är väl insatt i läroplanen och skolans uppdrag och planerar din undervisning utifrån Lgr22. 

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare i trä-och metallslöjd åk 7-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen