pedagogjobb.se

Eriksbergsskolan

Vill du bli en del av skolans pedagogiska arbete där handledning, kollegialt lärande och utvecklingsmöjligheter finns?

Inför läsåret 2020/21 söker Eriksbergsskolan lärare i trä- och metallslöjd. Eriksbergsskolan är en trygg 7-9 skola som ligger i natursköna Eriksberg nära Stadsskogen och Hågadalen. Eriksbergsskolan har ca 360 elever med kompetenta lärare. Skolan har ett elevhälsoteam, arbetslag samt ämneslag. I skolans lokaler finns även en grundsärskola med egen rektor.

Läs mer om skolan här (http://eriksbergsskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Arbetsuppgifterna består av undervisning på högstadiet i trä- och metallslöjd. Du ingår i ett arbetslag där du ansvarar för undervisningen i ditt ämne samt är mentor för en grupp elever.

Din bakgrund
Vi söker dig som är behörig lärare i trä- och metallslöjd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa i trä- och metallslöjd på högstadiet samt av att undervisa elever i behov av särskilt stöd. Även att du har goda IT-kunskaper är önskvärt.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god ledarskapsförmåga och du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer och du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Petra Bruce, rektor 018-727 53 51

Facklig företrädare:
Lärarnas Riksförbund Johanna Stjernman, 018-727 53 31

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i trä- och metallslöjd åk 7-9

Ansök nu

Dela detta jobb