pedagogjobb.se

logga

Lärare i Trä- & metallslöjd till Långsjöskolan

Ort
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Lärare i Trä- & metallslöjd till Långsjöskolan

Om tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst. Eleverna och pedagogerna är indelade i årskursteam som arbetar tätt ihop. Denna tjänst gäller främst arbete i de äldre årskurserna.

ArbetsbeskrivningUndervisa i trä- & metallslöjd på Långsjöskolan med allt vad det innebär kring planering och efterarbete. Mentorskap för elever samt ingå i teamet för högstadiet. Undervisning i skolans resurklass kan ingå i tjästen och även undervisning i en mindre undervisningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker en behörig och legitimerad trä- & metallslöjdslärare med ett starkt engagemang för att stötta eleverna i deras lärande framåt. Du har ett driv att ständigt vilja utveckla och förbättra din egen, arbetslagets och hela organisationens verksamhet med elevens bästa i fokus.

Du förväntas vara en tydlig ledare i klassrummet, en god förebild och en bra ledargestalt. Du vet att det är din yrkesskicklighet som är en avgörande faktor för elevernas lärande - du skapar nyfikna, lärande individer. Du har en bred pedagogisk repertoar där du fokuserar på hur du kan göra skillnad för elevernas utveckling, såväl socialt som kunskapsmässigt. Du arbetar för att göra eleverna delaktiga och ansvarstagande i sitt lärande.

Din förmåga och vilja att samarbeta och lära tillsammans med kollegor och medarbetare är avgörande.

Om arbetsplatsen
Vi är viktiga och vi gör skillnad.

Långsjöskolan är en mellan- & högstadieskola i Rimbo med ca 450 elever. Vi är en skola i förändring som erbjuder arbete i ett proffsigt och engagerat gäng. Skolans utvecklingsområden det här läsåret är trygghet, studiero och ökade kunskaper. Tillsammans hittar vi nya vägar för att nå längre med eleverna samt öka deras upplevelse av en trygg skolmiljö och bra studiero. Vi hjälper, stöttar och utmanar varandra. Lärare och fritidspersonal är organiserade i årskursarbetslag och skolledningen består av en rektor och en biträdande rektor samt en pedagogisk ledningsgrupp som utgörs av rektorer och teamledare.

Skolan har ett trygghetsteam samt engagerade elevråd som tillsammans arbetar för en god arbetsmiljö för alla på
arbetsplatsen. I rektorsområdet ingår även landsbygdsskolan i Rånäs med ca 50 elever i åk f-6.

Skolorna har var sitt elevhälsoteam bestående av elevhälsosamordnare, skolsköterska, speciallärare, kurator
och skolpsykolog. Vi har en välutbyggd infrastruktur för IKT och digitala verktyg. Alla klassrum är utrustade
med interaktiva projektorer/smartboards. Alla elever i åk 4-9 har en egen Ipad. Skolan har ett eget skolkök
och maten lagas på plats.  

Anställningsform
Heltid, tillsvidare.

Tillträde

Augusti 2021.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Dela detta jobb

logga
Lärare i Trä- & metallslöjd till Långsjöskolan

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret