pedagogjobb.se

Logga

Lärare i textilslöjd till Grindskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Lärare i textilslöjd till Grindskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

Vi söker dig som är behörig lärare i textilslöjd med inriktning mot grundskolan, vi ser även att du har erfarenhet av yrket.

Arbetsbeskrivning

Som lärare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att inspirera, stimulera, ställa krav och göra det möjligt för varje elev att utvecklas utifrån sina förutsättningar och nå goda resultat. Ditt arbete innebär att inspirera och motivera eleverna att nå kunskapsmålen, utvecklas som individer och att eleverna känner att skolan ger en känsla av sammanhang. Du har en god pedagogisk förmåga och vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Mentorskap kan ingå.
Tjänsten är deltid 40%.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och lärarlegitimation i textilslöjd. Du är en trygg person som har lätt för att samarbeta med andra och kan också vara självständig i yrkesrollen och vill uppnå goda resultat med ditt arbete. Du är öppen för reflektion tillsammans med andra, är en nyfiken och intresserad person som bidrar till ett positivt arbetsklimat. 

Om arbetsplatsen

Grindskolan är en kommunal F-9 skola, belägen i Norrtälje stad, med stora härliga gräsytor och små skogsområden runt knuten. Vi har omkring 500 elever på skolan, och trots att Grindskolan är en stor skola består känslan av småskalighet. Vi arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för eleverna, för att bygga relationer och ge förutsättningar för lärande utifrån inre lust och nyfikenhet. Det gör vi främst genom att möta eleverna där de befinner sig. En förtroendefull relation till elev och vårdnadshavare, samt att se hela eleven är viktiga faktorer i arbetet. Det skapar vi genom att möta eleverna med tilltro på deras förmåga, genom lyhördhet och dialog. Vi arbetar för att eleverna ska tycka att skolan är meningsfull och känna att allt är möjligt. Tillsammans med personal och elever strävar vi efter en stimulerande och trygg skolmiljö och vi arbetar förebyggande och främjande.

Tillträde 14 augusti.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.

• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Dela detta jobb

Logga
Lärare i textilslöjd till Grindskolan

Norrtälje kommun