pedagogjobb.se

Gränbyskolan

Är du en engagerad och kunnig textilslöjdslärare? Vill du arbeta i en verksamhet där dina idéer och initiativ har betydelse?
Välkommen till Gränbyskolan!

Gränbyskolan är en skola med cirka 500 elever i årskurs 6-9. Vi ligger nära centrala Uppsala med goda kommunikationsmöjligheter, cykelvägar och närhet till köpcenter och naturområden. På vår skola kan eleverna inom skolans val välja fördjupningar inom ämnen som till exempel bild, no, so och slöjd eller så särskilda idrottsinriktningar - basket, friidrott och fotboll. Vi har resurspersoner som lärarassistenter, elevassistenter, socialpedagoger och skolvärdar samt ett erfaret elevhälsoteam bestående av kuratorer, skolpsykolog, specialpedagog, speciallärare samt studie- och yrkesvägledare.

Att arbeta på Gränbyskolan innebär att du får chans att jobba ihop med våra fantastiska ungdomar som ställer höga krav på dig både som pedagog och som vuxen förebild. Du har förmånen att få samarbeta med engagerade och kompetenta kollegor i en verksamhet som vill utveckling och där dina idéer och initiativ har betydelse. Vi har roligt tillsammans och vill att just du ska bli en del av oss!

Här kan du läsa mer om Gränbyskolan (https://granbyskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som lärare i textilslöjd ansvarar du för undervisningen i årskurs 6-9. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen utifrån gällande styrdokument. Du anpassar och lägger upp din undervisning så att den passar såväl gruppens som elevens individuella förutsättningar. Du arbetar för att hjälpa elever både kunskapsmässigt och i sin egen utveckling. Du är intresserad av utvecklingsarbete och är delaktig i det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet som pågår på skolan. Du samarbetar i arbetslag. I uppdraget ingår mentorsskap. Respekt för individuella olikheter och lyhördhet är viktigt i vår organisation och vi värdesätter medskapande, delaktighet och initiativtagande hos all personal.

Din bakgrund
Vi söker dig som är behörig lärare med svensk lärarlegitimation. Legitimation med behörighetsförteckning bifogas ansökan. Vi ser att du har erfarenhet av arbete som lärare. Har du erfarenhet av arbete med elever i årskurs 6-9, nyanlända elever, språkutvecklande arbetssätt samt inkluderande och tillgängligt arbete ses det som meriterande. Arbetet kräver att du använder dator och ipad obehindrat i dokumentation och kommunikation. Vi ser gärna att du har kunskaper inom digitalisering i undervisningen och Unikum.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Marina Janserius, biträdande rektor, 018-727 59 10

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Ulrika Kristenson, 018-727 24 50, 070-354 23 96
Lärarnas Riksförbund, Eva Agius-Östberg, 018-727 58 20

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i textilslöjd till Gränbyskolan

Ansök nu

Dela detta jobb