pedagogjobb.se

Gottsundaskolan

Har du ett starkt intresse för att utveckla undervisningen? Vill du göra skillnad på riktigt?
Välkommen till Gottsundaskolan!

På Gottsundaskolan undervisas cirka 500 elever i årskurs 6-9. Skolan är en viktig mötesplats för elever med skilda bakgrunder. Gottsundaskolan kännetecknas av ett stort engagemang och hög trivsel. Eleverna når goda resultat. De utmaningar som uppstår tar vi oss an tillsammans genom ett nära och professionellt samarbete.

Här kan du läsa mer om Gottsundaskolan (https://gottsundaskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du undervisar i dina ämnen och tillhör ett ämneslag där du planerar och utvärderar undervisningen tillsammans med dina ämneskollegor. Du ingår i en arbetsenhet där du tillsammans med kollegor har en särskilt ansvar för eleverna i en årskurs. Ni planerar gemensamma arbetsområden samt följer upp elevernas måluppfyllelse och mående regelbundet. Du kommer även att vara mentor för en klass i årskursen tillsammans med en mentorskollega.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i slöjd. Har du behörighet att undervisa i ytterligare ämnen ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som slöjdlärare och av undervisning i mångkulturella elevgrupper.

Som person är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker samt har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Elisabeth Viksten Eriksson, rektor, 018-727 61 27
Jonas Forsberg, biträdande rektor, 018-727 62 09

Fackliga företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i textilslöjd gärna i kombination med annat ämne

Ansök nu

Dela detta jobb