pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i textilslöjd Bagarmossens skola

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-16

Ansök nu

Lärare i textilslöjd Bagarmossens skola

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Enheten Bagarmossen Brotorps skolor består av två grundskolor och bedrivs i kommunal regi. Vi har totalt 1200 elever i årskurs F-9 och ca 200 anställda och våra skolor är vackert belägna i Bagarmossen intill Nackareservatet. Vi har goda trafikförbindelser med bland annat tunnelbana som tar ca 18 min från T-centralen till Bagarmossens centrum. På våra skolor har vi höga ambitioner och samarbetar för att hålla en hög kvalitet. 

Det finns en slöjdlärargrupp som totalt består av sex lärare (4 heltider på Bagarmossens skola och två deltidstjänster på Brotorpsskolan) så det finns goda möjligheter till kollegialt samarbete.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad, legitimerad och engagerad lärare i textilslöjd.

Du kommer att ha undervisning i grundskolans åk 3- 6. Tillsammans med dina ämneskollegor bedriver ni en högkvalitativ undervisning i slöjdämnet utifrån läroplanens intentioner och kunskapskrav. Ni kommer att ha tätt samarbete gällande utveckling av ämnet i ämnesgruppen.

Har du en behörighet också mot åk 7-9 så är det ett plus. Även behörighet i andra ämnen kan vara intressanta. 

Kvalifikationer

Behörighetsgivande högskoleutbildning med inriktning textilslöjd (eller för hela slöjdämnet).
Vi fäster också stor vikt vid förmågan att skapa ett gott klassrumsklimat och att bygga goda relationer till elever och kollegor.

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare i textilslöjd Bagarmossens skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen