pedagogjobb.se

Björklinge skola

Björklinge skola söker dig som är lärare i textilslöjd och som vill arbeta som en del i ett team av kollegor som med olika erfarenhet, utbildning och kompetens arbetar runt olika elevgrupper.

Björklinge skola ligger med naturen inpå knuten 2 mil norr om Uppsala. Skolan är en f-5 skola med tillhörande fritidshem. Idag går drygt 460 elever på skolan. Skolan har en hälsoinriktning och arbetar mycket med IKT. Läs gärna mer på skolans hemsida. Skolan har en mindre undervisningsgrupp för elever med särskilda behov där elever kan gå hela eller delar av sin skoldag.

Läs mer om skolan här (http://www.bjorklingeskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med elever i åldershomogena grupper i halvklass i årskurserna 3-5. Vår skola har en väl utrustad och ändamålsenlig sal för textilslöjd.
Du kommer att samarbeta med skolans lärare i trä- och metallslöjd. Ni planerar projekt tillsammans och inspirerar varandra att utveckla ert ämne.


Din bakgrund
Vi söker dig som har lärarlegitimation och erfarenhet av arbete med barn i åldern 8-12 år. meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbete. Vi ser gärna att du har kunskaper och erfarenhet om tillgängliga lärmiljöer och digitala verktyg.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Kristina Söderlund rektor 018 727 79 06
Karin Mann biträdande rektor 018- 727 80 03
Anna Kristoffersson biträdande rektor 018-727 80 02

Facklig företrädare:
Anna Björkegren Lärarförbundet 018-727 7904 (#) (#) (#)
Lärarnas Riksförbund David Hällman 018-727 79 04
Kommunal Åsa Johansson 018 727 79 01

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare i textilslöjd åk 3-5

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Dela detta jobb