pedagogjobb.se

Logga

Lärare i textilslöjd

Företag Sundbybergs stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-05

Ansök nu

Lärare i textilslöjd

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi. 

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker inför läsåret 19/20 textilslöjd lärare till åk 6-9. Vi är en skola på frammarch men vill bli ännu bättre med hjälp av dig. Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca 725 elever. I vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

Som textillärare kommer du bland annat att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen/verksamheten enligt gällande styrdokument. Du kommer att samarbeta i arbetslag, samverka med föräldrar och vara med och utveckla vår nya skola. På Grönkullaskolan arbetar vi utifrån teamkänslan och bygger på arbetslagets styrkor för eleven och medarbetarens bästa i fokus.

Dina arbetsuppgifter innebär också att du inspirerar eleverna och ger dem lektioner och upplevelser och kunskaper som de annars kanske inte får. Vi på Grönkullaskolan satsar på de praktisk estetiska ämnena och har tillsammans med dig åtta stycken lärare i våra praktiska ämnen. Mentorskap ingår i tjänsten.

Vi vill att du har adekvat utbildning inom ämnet samt har ett stort hjärta för elever och deras behov, här på Grönkullaskolan har du verkligen chans att göra skillnad! Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du är självgående, kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Befattningen är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse utifrån eventuell uppsägningstid. Ansök senast den 5:e augusti. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Logga
Lärare i textilslöjd

Sundbybergs stad