pedagogjobb.se

Logga

Lärare i svenska, undervisning i åk 6 -9

Ansök nu

Lärare i svenska, undervisning i åk 6 -9

Internationella Engelska skolan I Liljeholmen ligger vid Telefonplan i Hägersten, Stockholm. Det är en relativt nystartad skola med ca 850 elever från åk 4-9. Vi tillhör Internationella Engelska Skolan som har 30 skolor över hela Sverige och är en av de största friskoleorganisationerna.

På www.engelska.se kan du läsa mer om oss! Internationella Engelska Skolan är en av Sveriges ledande friskolor. Vi välkomnar dig som delar vår vision, och det vi erbjuder våra elever är:
- Att behärska det engelska språket - nyckeln till världen
- En miljö som är säker och där ordning råder, där lärarna kan undervisa och eleverna lära sig
- Hög akademisk nivå

Vi tar hand om vår personal och erbjuder ett brett utbud av sociala aktiviteter och möjligheter till professionell utveckling. Läs mer om vår ethos här:www.engelska.se/en/what-we-stand and www.engelska.se/en/what-we-do

Internationella Engelska Skolan is a leading independent school group (friskola), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms Barbara Bergström, a science teacher, originally from the US. In 2009, she received the award "Entrepreneur of the year in Sweden". Over 15,000 students are currently enrolled in our 22 schools around the country and the organisation has close to 1300 members of staff. You can read more at www.engelska.se. Internationella Engelska Skolan i Liljeholmen är en dynamisk växande skola för årskurserna 4-9 med höga förväntningar på elever och lärare. Vi följer den svenska läroplanen och undervisningen är tvåspråkig. Du kommer vara del av ett internationellt team av lärare och övrig personal, arbetsspråket är engelska. Mentorskap kommer att vara en del av arbetsuppgifterna.

Detta är en fantastisk möjlighet att bli en del av och arbeta i en framgångsrik skola. Vi är en mångkulturell skola där över hälften av personalen och nästan hälften av eleverna har internationell bakgrund. Denna blandning av kulturer gör att det är en rolig och engagerande arbetsplats.

Vi söker nu efter en lärare i svenska år 6-9. Nyutexaminerade lärare eller lärare som beräknas bli färdiga med sin utbildning under våren är också välkomna att söka.
Den ena tjänsten undervisar i blandade årsgrupper och den andra åk 7-9

Vi planerar att till hösten arbeta på ett för oss nytt sätt med mindre grupper, två klasser delas upp i tre undervisningsgrupper på högstadiet.

Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten erbjuds från 7/8 2020 och vi välkomnar ansökningar via epost.

Vi ser fram emot att läsa ditt CV och personliga brev adresserat till Annakarin Johansson, rektor annakarin.johansson.liljeholmen@engelska.se
Ansök så snart som möjligt då vi intervjuar löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

Logga
Lärare i svenska, undervisning i åk 6 -9

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB