pedagogjobb.se

Logga

Lärare i Svenska/SVA årskurs 4-6

Ort
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Lärare i Svenska/SVA årskurs 4-6

Är du en person som gillar ordning och reda? Vill du jobba i en internationell miljö?
Internationella Engelska Skolan i Krokslätt/Göteborg är en etablerad friskola som startade 2010. Sedan augusti 2016 har vi 488 elever i årskurserna 3 till 6 här på Krokslätt.

Vår verksamhet vilar på tre pelare:
*tvåspråkighet (SV/ENG)
*säker och lugn miljö
*höga akademiska förväntningar.

Halva undervisningen är på engelska och halva är på svenska för årskurs 4-6, i årskurs 3 introduceras engelskan gradvis.

Vi erbjuder eleverna en trygg och klotterfri arbetsmiljö, god disciplin och stor omsorg. Vi har tydliga regler och förväntningar som fokuserar på att upprätthålla den bästa arbetsmiljön för elever och lärare. Vi är en del av organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB (IES) som är en av Sveriges ledande friskolor med 30 olika skolor, varav 44 i Sverige och en i England. Internationella Engelska Skolan följer den svenska läroplanen (LGR11).

Vi söker efter dig som vill undervisa svenska/svenska som andra språk i någon av årskurserna 4 eller 5.

Du kommer också att vara mentor för en klass i någon av dessa två årskurser och ha särskilt ansvar för 15-16 elever där du följer upp deras sociala och akademiska utveckling.
Tidigare utbildning och erfarenhet av Reading to Learn är meriterande. Tjänsten är på ett år men kan komma att förlängas.

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. Vi ser fram emot Din ansökan och ber Dig även att bifoga din lärarlegitimation. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

Logga
Lärare i Svenska/SVA årskurs 4-6

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB