pedagogjobb.se

Logo

Lärare i svenska som andraspråk till Torekällgymnasiet

Ort
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Lärare i svenska som andraspråk till Torekällgymnasiet

En dag på jobbet 
Vi söker nu en lärare i svenska som andraspråk till Torekällgymnasiet. 
 
Tycker du om att arbeta i lag tillsammans med andra lärare? Ser du samarbeten mellan olika ämnen som en självklarhet för att skapa en helhet i utbildningen för eleven? Vill du kunna fokusera på det pedagogiska arbetet istället för att lägga tiden på administrativa arbetsuppgifter? Då är Torekällgymnasiet platsen för dig! Fär att du ska kunna fokusera på ditt pedagogiska arbete så har vi förstärkt skolans elevhälsa med två studiecoacher, vilka har som huvuduppgift att stötta eleven i att bli ägare till sitt lärande, sin utbildning och sociala utveckling. Studiecoacherna ska arbeta med främjande av närvaro och studiemotivation och övertar flera traditionella mentorsuppgifter som t ex administration kring frånvarohantering, vilket innebär att tid frigörs för läraren att fokusera på det som direkt rör lärandet.  
  
Välkommen till oss!    
Torekällgymnasiet är Södertäljes kommunala yrkesgymnasium med inriktningar inom bygg- och anläggning, el, fordon, VVS, samt vård- och omsorg. Då vi på Torekällgymnasiet tycker att det värdeskapande, entreprenöriella, lärandet ska genomsyra hela elevernas utbildning så organiserar vi undervisningen som ämnesövergripande tematiska arbeten. Det innebär att du kommer att arbeta tätt ihop med erfarna lärare med gemensamma planeringar, moment och bedömningar.   
 
Vem är du?  
 
Krav:
- Gymnasielärarexamen med legitimation.  
 
Merit:
- Erfarenhet av att undervisa på yrkesprogram, erfarenhet av språk- och kunskapsutvecklande undervisning och av ämnesövergripande arbete.   
 
Varmt välkommen med din ansökan!   
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Lärare i svenska som andraspråk till Torekällgymnasiet

Södertälje kommun – Utbildningskontoret