pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Lärare i svenska som andraspråk/so i FBK åk 7-9

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

Lärare i svenska som andraspråk/so i FBK åk 7-9

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Edsbergsskolan är en grundskola för åk 7-9 inklusive grundsärskola och förberedelseklass. Vi har ca 470 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fyra arbetslag. Skolan har spetsutbildning i matematik. Skolan ligger “mitt i byn” i Edsberg med goda kommunikationer och nära till kultur, natur och sportfält. Skolan är känd för sina väl inarbetade traditioner som skapar en vi-känsla och välfungerande elevdemokrati. 

Till Edsbergsskolan rekryterar vi nu dig som är lärare i SVA och SO för att främst arbeta i vår förberedelseklass åk 7-9. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% och du kommer att arbeta i ett väldigt kompetent och erfaret kollegium med ämneskollegor i både SVA och SO. Du har gemensamt arbetsrum med dina kollegor och på skolan finns en stark dela-kultur. Lärarna på Edsbergsskolan har en tradition och ambition att samplanera och genomföra ämnesövergripande arbetsområden med andra lärare. Studiebesök och föreläsningar är självklara ingredienser i undervisningen. Allt det bör kännas bra och lockande för dig som ny kollega. 

Vi söker dig, examinerad och legitimerad lärare i SVA men det är meriterande om du även är legitimerad i flera SO-ämnen. Vi tror att du är en kompetent och engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt och tillgängliggöra undervisningen. I klassrummet är du en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande, samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. Du är väl förtrogen med Lgr11/22 och känner dig trygg med bedömning och betygssättning och stöttar dina elever så de kan nå sin yttersta potential.

Du blir medarbetare i ett väldigt engagerat kollegium i en skola som expanderar och du är mentor till de elever som går i FBK tillsammans med en kollega som haft klassen sedan tidigare. 

Edsbergsskolan har under det senaste året genomgått en renovering. Lokalerna är uppfräschade och ljud och ljusanpassade. I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles Workspace, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator och att använda IT är självklart för dig. Du är van och trygg med att informera elever via en skolplattform, i Sollentuna har vi i dagsläget Infomentor men vi kommer byta till en annan. Vi arbetar för tillgänglighet, trygghet och studiero.

Det behöver framgå i din ansökan vilka ämnen du är behörig att undervisa i.

Anställningsomfattning: Heltid 100%.

Anställningsform:

Provanställning om 6 månader om du är legitimerad annars är anställningsformen visstidsanställning läsåret 22/23.

Betyg och intyg uppvisas vid eventuell intervju.

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast. 

För frågor om tjänsten kontakta bitr. rektor Marie Petersson, 073 915 23 16, marie.petersson@sollentuna.se

Du kan också läsa mer om vår verksamhet på hemsidan www.edsbergsskolan.se, samt följa oss på Facebook, www.facebook.com/Edsbergsskolan

 Välkommen med din ansökan!

All form av rekryteringshjälp undanbedes! 

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

Logga
Lärare i svenska som andraspråk/so i FBK åk 7-9

Sollentuna kommun - Utbildningskontoret