pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lärare i Svenska sökes till Kunskapsskolan Varberg

Företag Kunskapsskolan
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-30

Ansök nu

Lärare i Svenska sökes till Kunskapsskolan Varberg

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.  Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. 

Kännetecknande för utbildningarna är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. Kunskapsskolan vision är att ge nästa generation de bästa förutsättningarna att forma morgondagens samhälle. Hos oss ska alla elever nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där varje elev får vara sig själv skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.
 

Kunskapsskolan Varberg  söker en lärare i Svenska, årskurs 4- 6.

Kunskapsskolan Varberg är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har cirka 380 elever. Skolan startade 2015 och är belägen på Tingsgatan 12, centralt i Varberg. Till skolan kommer elever från hela kommunen. I skolan ryms alla specialsalar, idrottshall och skolbibliotek.

På grund av att en av våra lärare fått annan tjänst söker vi nu 

en legitimerade lärare i  Svenska  åk 4-9

med start  VT 2023. Tidigare start kan diskuteras.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare och undervisa i årskurs 4 och 5 är du också personlig handledare åt en basgrupp på cirka 20 elever i årskurs 4 och du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och genom att följa upp planerna. 

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt att planera arbetet i arbetslag och i ämneslag. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.
 

Kvalifikationer 
Som sökande ska du vara legitimerad lärare i Svenska och förtrogen med LGR - 22 och formativ bedömning.

Meriterande kvalifikationer
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning i årskurserna 4-6. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.
 

Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är  en tillsvidaretjänst på 80 - 100%  med start VT 2023. Tidigare start kan diskuteras.
 

Rekryteringsprocessen 
Ansökan sker via länken nedan senast den 30 september 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta Rektor Niklas Dahlström, mobiltelefon 0733 54 44 85, mailadress niklas.dahlstrom@kunskapsskolan.se

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Dela detta jobb

logo
Lärare i Svenska sökes till Kunskapsskolan Varberg

Kunskapsskolan