pedagogjobb.se

Arbetsplatsen

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Bäckaskolan är en F-9-skola som ligger i centralorten Gnosjö. I årskurs7-9 finns ca 260 elever från Gnosjö, Nissafors och Åsenhöga med omnejd.

I årskurs 7-9 är vi ett fyrtiotal medarbetare som arbetar för varandra och för våra elever med undervisning, med elevhälsa, servering eller med städ och vaktmästeri.

Vi arbetar i nära samarbete mellan olika professioner och med pedagoger på kommunens andra skolor i linje med vad vi kallar helhetsidén, där vi har en helhetssyn om elevernas utveckling och måluppfyllelse från förskolan till årskurs nio och i gymnasieskolan.

Som lärare har du stor möjlighet att utforma ditt arbete efter eget tänkande och kunnande samt i samarbete med kollegor inom arbetslagen. I arbetslagen drivs vårt kvalitets- och utvecklingsarbete och det finns ett stort utbyte mellan pedagoger och med andra professioner inom verksamheten.
En stark och viktig resurs i vår verksamhet är elevhälsoteamet bestående av kurator, rektor, skolsköterska, specialpedagog och studie- och yrkesvägledare. Detta är en del i vår strävan att ge samtliga elever den grund som behövs för gymnasiet och de utmaningar som väntar bortom årskurs nio.

Läs mer >>
 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med undervisning i svenska och/eller svenska som andraspråk i årskurs 7-9. I arbetet ingår också den dagliga administrationen och kontakt med elever, vårdnadshavare och elevvårdspersonal.

Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap i klassrummet och med ett relationellt förhållningssätt. Du har eleven i fokus och arbetar med ledning och stimulans i klassrummet för att möte eleverna på grupp- och individnivå. Du är bekväm med att använda dig av kompensatoriska hjälpmedel i arbetet för att möta elevernas behov och digitala verktyg är en naturlig del av din undervisning. Du är väl insatt i betyg och bedömning.

Du ser fördelarna med ett kollegialt lärande och samverkar gärna med kollegor och andra professioner för att utveckla arbetet, ett arbete som är en del av skolans systematiska kvalitetsarbete. Du ser att samarbete och samsyn gynnar elevens utveckling. Du ser även att ett bra samarbete med vårdnadshavare är en styrka när vi arbetar för elevens bästa.


Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi söker gärna dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare. Vi lägger stor vikt vid social kompetens och förmåga till samverkan med kollegor och övrig personal. . Vi ser att du har examen och/eller legitimation för undervisning i svenska och/eller svenska som andraspråk i årskurs 7-9.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde till höstterminen 2020.
Antal platser: 1


Andra uppgifter

Vi arbetar löpande under annonseringstiden med urval och intervjuer för att snarast möjligt kunna fatta beslut om tillsättning.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-07-05
Arbetsgivarens referensnummer: A962508
 


Upplysningar

Åse Norman
Rektor
0370 - 33 11 16

Thomas Carlsson
Lärarförbundet
0370 - 33 11 27

Carita Johansson
Lärarnas Riksförbund
0370-33 11 67

Lärare i svenska och svenska som andraspråk till Bäckaskolan 7-9

Företag Gnosjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-05

Ansök nu

Dela detta jobb