pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Lärare i svenska och idrott & hälsa åk 3-9 på Helenelundsskolan

Ort
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Lärare i svenska och idrott & hälsa åk 3-9 på Helenelundsskolan

Engagerad och nyfiken lärare till Helenelundsskolan åk 3-9 för ett vikariat

Helenelundsskolan är en F-9 skola, belägen mitt i södra Sollentuna. En skola för framtiden baserad på kreativitet, trygghet och lärande. Vi vill att våra elever ska utmanas i sitt lärande under sin tid hos oss och sedan lämna skolan som starka ansvarstagande och vetgiriga individer redo för nya utmaningar i livet med en tilltro till sina egna förmågor. Vi arbetar för att elever och personal ska ha lust att pröva, rätt att göra misstag och mod att försöka igen.

Vi söker nu en erfaren lärare för ett graviditetsvikariat i svenska till högstadiet i kombination med idrott & hälsa för åk 3-9 - är du den pusselbit vi behöver?

Vi söker dig som vill samarbeta och lära tillsammans med kollegor, samt är en tydlig ledare och vuxen förebild med god kommunikativ- och empatisk förmåga. Elevernas kunskapsutveckling och trygghet står i centrum och du behöver därför både vara lyhörd och flexibel. Vi vill att du har en lärarexamen med inriktning mot de äldre åldrarna i svenska och med inriktning i hela grundskolan i idrott & hälsa.

Du kommer att ingå i ett arbetslag på högstadiet som tillsammans tar sig an de praktiska frågor som dyker upp. På Helenelundsskolan tycker vi att det är viktigt att få tid att diskutera och utvecklas som lärare och pedagogisk personal. Vi har under de senaste läsåren arbetat mycket med fortbildning inom alla aspekter av tillgängligt lärande. I år med fokus på normkritisk pedagogik.

På Helenelundsskolan har både elever och lärare erfarenhet av och arbetar dagligen med digitala verktyg i verksamheten. Eleverna har en varsin iPad och lärarna är utrustade med både dator och iPad. Vi har en engagerad och kunnig skolbibliotekarie på heltid som aktivt stöttar med läsfrämjande insatser och elevutbildning i källkritik och databassökningar.

Skolan har ett stort antal anställda som verkar stödjande runt eleverna och den pedagogiska personalen, bl.a. ett stort elevhälsoteam, en IT-pedagog och flera speciallärare/specialpedagoger, varav tre är knutna till högstadiet. Du kommer med andra ord att ha många runt omkring dig som kan stötta dig i verksamheten och hjälpa dig att utvecklas i din lärarroll!

Vi ser fram emot att få ännu en fantastisk medarbetare som kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och tror att du kommer att trivas hos oss!

Tjänsten är ett långtidsvikariat på heltid - mest sannolikt t.o.m. december 2022. Vi tar endast emot din ansökan via länk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform

     Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     20200302

Löneform

     Individuell lön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Sollentuna

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/388

Kontakt

  • Magnus Gustafsson, 073 915 21 54

Publicerat

     2021-11-15

Sista ansökningsdag

     2021-12-12

Dela detta jobb

Logga
Lärare i svenska och idrott & hälsa åk 3-9 på Helenelundsskolan

Sollentuna kommun - Utbildningskontoret