pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i svenska och engelska till åk.7-9 på Carl Johanskolan

Ort
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Lärare i svenska och engelska till åk.7-9 på Carl Johanskolan

Arbetsplatsen

Carl Johanskolan är en skola för årskurs 7 - 9 som ligger centralt i Karlsborg. Vi har en skola som ger goda möjligheter till inlärning i en miljö som är positiv för såväl elever som personal. Följ gärna med på ett digitalt studiebesök på vår arbetsplats. 

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare i svenska och engelska för undervisning i åk 7-9. I uppdraget som lärare ingår att planera, genomföra, följa upp och anpassa undervisningen, samt dokumentera elevernas lärprocess. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling samt bedriver utvecklingsarbete för både undervisningen och skolan. Du är en del av ett arbetslag där kommunikation och kollegialt lärande är prioriterat och där ni tillsammans tar ansvar för och utvecklar arbetet på skolan och med elevgrupperna. 
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska och engelska för åk 7-9. Du har god kännedom om läroplanen och mål och har en förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. 

Som person gillar du att jobba självständigt och i arbetslag, du har en god förmåga samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt mot elever, vårdnadshavare och kollegor.

Övrigt

Du kommer få en mentor som hjälper dig med introduktionen på din nya arbetsplats för att du så smidigt som möjligt ska lära dig de olika rutiner vi har på Carl Johanskolan och snabbt komma in i arbetet.

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Vi tillsätter tjänsten löpande. Vänta därför inte med din ansökan.

Tjänsten börjar den 31 oktober eller enligt överenskommelse.

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

 

Dela detta jobb

Lärare i svenska och engelska till åk.7-9 på Carl Johanskolan

Karlsborgs kommun