pedagogjobb.se

Lärare i svenska och engelska på Ängelholms Gymnasieskola

Ort
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Lärare i svenska och engelska på Ängelholms Gymnasieskola

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.seKunskapsstaden Ängelholm med en verksamhet som vilar på en vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet skapar vi tillsammans med starka resultat och hög måluppfyllelse förutsättningar för Ängelholm som en fortsatt attraktiv skolkommun.
Ängelholms Gymnasieskola är en inspirerande mötesplats för kunskap och utveckling. Det är stor arbetsplats; varje dag tar vi emot ca 1300 elever, och för att erbjuda en bra verksamhet är vi ca 190 medarbetare.
Ängelholms Gymnasieskola har motiverade elever och kunnig personal. Våra gymnasieprogram är lokaliserade till tre olika skolenheter, Rönnegymnasiet, Valhall College och Victoriaskolan. Vi har goda resultat och anstränger oss för att utveckla verksamheten i takt med omvärlden. Ängelholms Gymnasieskola får medial uppmärksamhet för både goda initiativ från lärare och framgångsrika resultat hos elever.
Sökandetillströmningen till våra program är god.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en lärare i svenska och engelska för ett vikariat under vår- och hösttermin 2020, med eventuell möjlighet till förlängning. Här jobbar vi tillsammans för att engagera och entusiasmera eleverna, att skapa en skola där både elever och medarbetare känner stor delaktighet.

Kvalifikationer

Du är lärare med behörighet i svenska och engelska för gymnasiet. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av läraryrket. Du har ett lugnt och vänligt bemötande, är flexibel och är intresserad av att undervisa på många olika plan och nivåer. Vi förutsätter att du ser eleverna i helhetsperspektiv och att du har ett positivt förhållningssätt gentemot, elever, föräldrar och kolleger. Vi ser god samarbetsförmåga, språkutvecklande arbetssätt samt intresse av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete som viktiga förmågor. En självklarhet är att du använder digitala verktyg.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Vikariat.
Tillträde: 2020-01-07
6 månader eller längre.

Generell information

Sista ansökningsdag

2019-11-17

Arbetsplats

Skåne län

Kommun

Ängelholm

Yrkeskategori

Lärare i gymnasiet

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning

Heltid

Antal tjänster

1

Kontaktperson

Karin Magnusson

Rektor 0431 - 46 87 37


Facklig företrädare

Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-87000

Dela detta jobb

Lärare i svenska och engelska på Ängelholms Gymnasieskola

Ängelholms kommun