pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lärare i svenska och engelska, år 7 - 9 i Hölö

Ort
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

Lärare i svenska och engelska, år 7 - 9 i Hölö

En dag på jobbet
Som behörig lärare för årskurs 7–9 kommer du att undervisa i svenska och engelska på högstadiet. Som lärare ansvarar du för genomförande, dokumentation och utvärdering av de klasser du undervisar i. Du kommer att tillhöra ett arbetslag där du har all din undervisning och där arbetslaget tillsammans tar ansvar för och utvecklar arbetet i klassrummet. Du ansvarar också för en grupp elever som du är mentor för. I arbetslaget finns även en speciallärare.

Vem är du?
Du är en tydlig ledare i klassrummet samtidigt som du skapar en trygg lärandemiljö för eleverna. Du är lyhörd och möter eleverna utifrån deras förutsättningar samt skapar positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du tar ansvar för och har insikt om elevernas resultat vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.

Övrigt:
Du har lärarlegitimation i svenska och engelska år 7–9.
Erfarenhet av att undervisa i SvA är meriterande.
Du har ett inkluderande synsätt.
Du fångar och stimulerar elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Du tar ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Vi erbjuder dig 
Det finns många fördelar med att jobb i Södertälje kommun. Vi erbjuder dig till exempel friskvårdsbidrag. Du har förmåner i form av möjlighet till fortbildning, att delta i konstförening med utlottning och mycket mer. Inom grundskolan har vi ett strukturerat och väl fungerande kompetensutvecklingsarbete. Kompetensutvecklingsdagarna är ämnesspecifika.

Välkommen till oss!  
Hölöskolan är en kommunal skola som ligger vackert med naturen runt knuten i ett mycket lugnt, lantligt område i Södertäljekommun. Vi är en tvåparallelig F–9-skola och här arbetar cirka 55 person med våra ca 430 elever. Vi har ett tillagningskök som lagar god och näringsrik mat till eleverna varje dag. Ca 80% av maten är närodlad eller ekologisk. Det finns ett kommunalt bibliotek på skolan som är öppet för eleverna på förmiddagarna och allmänheten på eftermiddagarna. I anslutning till skolan finns även idrottsanläggningar, fotbollsplaner, utegym och motionsspår. På Hölöskolan arbetar vi för att alla elever, oavsett bakgrund eller förutsättningar, ska nå målen i alla ämnen genom en tillgänglig lärmiljö som är präglad av ett salutogent förhållningsätt där tydligheten i det gemensamma arbetet skapar trygghet som i sin tur skapar trivsel

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Lärare i svenska och engelska, år 7 - 9 i Hölö

Södertälje kommun – Utbildningskontoret