pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lärare i svenska och engelska åk 7-9 till Pershagenskolan

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Lärare i svenska och engelska åk 7-9 till Pershagenskolan

En dag på jobbet  
Du undervisar i svenska och engelska på högstadiet, där det just detta läsår är mer undervisningstid i svenska. På skolan kommer du arbeta i nära samarbete med en kollega i dina ämnen, för att kunna planera er undervisning tillsammans. Du är mentor i en av våra årskurser på högstadiet tillsammans med andra lärare i arbetslaget.  
Som lärare på Pershagenskolan ingår du i en pedagogisk utvecklingsgrupp där du tillsammans med dina kollegor och en av skolans förstelärare arbetar med att utveckla undervisningen för att höja din kompetens och elevernas resultat. Som legitimerad lärare på Pershagenskolan ser vi gärna att du har eller vill delta i handledarutbildning då vi har ett samarbete med Stockholms Universitet och tar emot studenter. Du tillhör arbetslag hög och tillsammans med dem, skolledningen och vårt specialpedagogiska team är du med och utvecklar skolan på olika plan.  

Vem är du?  
Vi söker dig som är en skicklig och engagerad lärare med legitimation i svenska och engelska. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument. I ditt pedagogiska ledarskap är du en tydlig ledare och har förmågan att skapa en lugn och trygg arbetsmiljö för dig och dina elever. 
Du har god samarbetsförmåga och är beredd att utveckla ditt arbete och därmed skolans verksamhet i samarbete med kollegor. Du kan fånga och fördjupa elevernas intresse för ditt ämne, har stort engagemang för elevers kunskapsutveckling och ser möjligheter till progression. Ett vänligt och professionellt bemötande av elever, personal och föräldrar är av största vikt. Du har ett inkluderande synsätt. Tycker du, precis som vi, att god undervisning och goda relationer är det viktigaste vi kan ge våra elever, då passar du in på Pershagenskolan.  

Krav:  
Du har lärarlegitimation med behörighet upp till åk 9 i både svenska och i engelska.

Meriterande: 
- Behörighet i svenska som andraspråk
- Handledarutbildning  

Personliga egenskaper:  
- Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar, är engagerad, motiverad och bidrar i arbetet med ständiga förbättringar.
- Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning.  

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid som lärare med goda karriärmöjligheter.  
Kommunen erbjuder dig som anställd 3.000:-/år i friskvårdsbidrag. Du har möjlighet att äta pedagogisk måltid till en låg kostnad. Se mer på: www.sodertalje.se/formaner  
Pershagen har ett nära samarbete med Stockholms Universitets, vilket innebär att våra lärare varje år tar emot ett antal lärarstudenter som gör sin VFU på skolan. Handledarskapet och kontakten med studenterna är utvecklande och lärorikt och bidrar till utveckling av undervisningen.  

Välkommen till oss!  
Pershagenskolan är en F–9-skola med lite drygt 500 elever. Pershagenskolan ligger i en naturskön omgivning med närhet till skog, hav och naturreservat. Till skolan tar du dig lätt med bil, buss, pendeltåg och fjärrtåg.  
Södertälje är en kommun som satsar stort på skolan. Därför finns det goda karriärmöjligheter för dig som väljer att jobba hos oss. Här finns mod att flytta gränser genom nya innovativa metoder såsom sambedömning av nationella prov, tvålärarskap, utvecklingslärare m.m.  
Södertälje kommun har genom aktivt förnyelsearbete förbättrat sina skolresultat flera år i rad. Vill du vara med när vi fortsätter resan i samma positiva trend? Vi söker lärare som inte räds förändring och vill jobba aktivt med att utveckla undervisningen i sina ämnen.  
Bifoga din behörighetsförteckning i din ansökan. Vi kommer att påbörja intervjuer under annonstiden så sök gärna redan idag!
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Lärare i svenska och engelska åk 7-9 till Pershagenskolan

Södertälje kommun – Utbildningskontoret