pedagogjobb.se

Logo

Lärare i Svenska och Engelska åk 4

Ansök nu

Lärare i Svenska och Engelska åk 4

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.se

Hofors Kommun satsar aktivt på förskola, skola och fritidshem. Huvudmålet är att förbättra resultaten och att tända ett livslångt lärande. Bland framgångsfaktorerna märks kollegialt lärande, personalcoachning och god tillgång på studiehandledare på modersmål. Alla nyanställda och vikarier inom förskola/skola får delta i introduktionsprogram. En omfattande satsning på IKT pågår, vilket bland annat innebär att alla elever i åk4-6 får tillgång till en egen Cromebook.

Petreskolan 4-6 ligger i centrala Hofors och kommer till hösten att ha omkring 160 elever. Skolan har nära till kommunens idrottsanläggningar samt till skog och mark.

Att alla elever ska nå målen och får vara den de är samt känna trygghet och delaktighet är viktigt för oss. Vi ser gärna att du har ett intresse av att skapa goda relationer med eleverna då vi anser att detta är en förutsättning för lärande. Nu ser vi fram emot att få just dig med behörighet som kollega.

Välkommen att bidra till fortsatt utveckling med din entusiasm, din erfarenhet och din kompetens!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för undervisningen i Svenska och Engelska i åk 4. Du, tillsammans med en kollega, har ansvaret för elevernas utveckling i samtliga teoretiska ämnen i en åk 4 och ni förväntas arbeta tillsammans för hög måluppfyllelse. Tjänsten är utformad med ca 50% undervisning och 50% elevstöd tillsammans med närmsta kollegan, det kan liknas vid ett tvålärarsystem. I tjänsten ingår även mentorskap i åk 4.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare, som brinner för relationer med eleverna och tror på att ett gott samarbete med kollegor, elever och föräldrar är det som leder till framgång. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med elever med hörselnedsättning och teckenspråk.

Det är av vikt att du har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt, är flexibel, har god samarbetsförmåga och även kan arbeta självständigt. Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap, en tydlig struktur i klassrummet och har förmågan att skapa goda lärmiljöer.

ÖVRIGT
OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Rekrytering kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet har löpt ut.

Dela detta jobb

Logo
Lärare i Svenska och Engelska åk 4

Hofors Kommun, Barn och utbildning