pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Lärare i Svenska och Engelska

Ansök nu

Lärare i Svenska och Engelska

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Till den kommunala grundskolan i Enköping söker vi dig med vilja och mod att göra skillnad. Verksamheten på våra tolv skolor står aldrig still, och det är så vi vill ha det. Med transparens och öppenhet strävar vi efter att utveckla skolsystemets struktur eftersom en ny tid kräver metoder och förhållningssätt anpassade till samtid och framtid. Vi söker dig som vill bidra aktivt i det arbetet. Du är bekväm med att elevernas uppnådda resultat är ditt resultat och du är övertygad om att bra resultat inte har med tur och tillfällighet att göra – välkommen till Enköpings kommunala grundskolor!

Korsängsskolan är en skola med årskurserna F-9 med cirka 800 elever. Skolan ligger i centrala Enköping med ett blandat upptagningsområde, som omfattar både delar av centralorten och till viss del landsbygd. Skolan invigdes 1948 och har varit i drift sedan dess, under åren har till- och ombyggnationer gjorts. Nu är vi inne i en expansiv och spännande fas då vi precis fått tillgång till nya lokaler i anslutning till den nuvarande skolan. Skolan är populär med högt söktryck och de flesta elever går alla sina 10 år på Korsängsskolan.

Alla verksamheter i skolan genomsyras av att "Vi har ett kompromisslöst fokus på elevens bästa, vilket innebär ett steg i taget och alltid framåt". Vi har en väl utbyggd elevhälsa med skolsköterska, skolkurator och skolpsykolog.

Arbetsuppgifter

Som lärare ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av undervisning i svenska och engelska, till största del på högstadiet. Du dokumenterar elevernas kunskapsutveckling i våra digitala system. Som lärare på Korsängsskolan är du även mentor för en grupp elever. Som mentor har du extra ansvar för att följa elevens kunskapsutveckling i alla skolans ämnen och har huvudansvaret för kontakten med vårdnadshavare, du genomför utvecklingssamtal och andra samtal utifrån behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarlegitimation, behörig att undervisa i engelska och svenska upp till årskurs 9.
Du är en förebild som leder, motiverar och delegerar för att effektivt nå gemensamma mål. Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet.
Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.
Du är relationsskapande, utåtriktad och socialt aktiv i ditt arbete. Du skapar kontakter och underhåller relationer.
Du samarbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser samarbetssvårigheter eller konflikter på ett konstruktivt sätt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-01-09

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C112996

Övrigt

Rekrytering kan ske löpande under annonseringstiden.

Dela detta jobb

Logga
Lärare i Svenska och Engelska

Enköpings kommun - Utbildningsförvaltningen