pedagogjobb.se

Lärare i svenska i kombination med annat ämne

Ort
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Lärare i svenska i kombination med annat ämne

Vill du bli vår nya kollega på Sanda Utbildningscentrum och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola?
 
Ditt nya jobb
Du kommer att undervisa gymnasieelever i svenska och annat ämne och tillhöra barn- och fritidsprogrammet. Barn- och fritidsprogrammet på Sanda Utbildningscentrum erbjuder två inriktningar, pedagogiskt arbete samt fritid och hälsa. I arbetet ingår mentorskap där du ger stöd och vägledning åt dina elever. Tillsammans med dina engagerade kollegor i programlaget/ämneslaget arbetar ni kontinuerligt för att förändra och förbättra undervisningen.

Välkommen till oss
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 200 anställda där våra gemensamma ledord är, Glädje, Engagemang, Trygghet, Utmaning och Professionalism. På Sandagymnasiet står våra elevers studier, kunskap, trivsel, trygghet och personliga utveckling i fokus. Sandagymnasiet är en av de ledande skolorna i Sverige inom idrott där vi ger våra elever möjlighet att kombinera studier och idrott på alla nivåer.

Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska och annat ämne på gymnasienivå. Som lärare är du en tydlig ledare och mån om att skapa goda och förtroendefulla relationer med eleverna. Du har goda IT-kunskaper och kan på ett naturligt sätt använda digitala verktyg i din undervisning. Vi på Sanda Utbildningscentrum fäster stor vikt på personlig lämplighet där vi värdesätter dina kvalifikationer såväl som personliga egenskaper. Du är: - Flexibel och har en god samarbetsförmåga - Lyhörd och kommunikativ - Engagerad och har en god förmåga att intressera och entusiasmera elever - Positiv och självständig

Bra att veta
 För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Kontakta: Rickard Sahlin, rektor för barn och fritidsprogrammet
rickard.sahlin@jonkoping.se
036-10 25 56
Välkommen med din ansökan.
Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss

Jönköpings kommun

Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Utbildningsförvaltningen

Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Sanda Utbildningscentrum
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    2020-08-12
Sista ansökningsdag    2020-04-05
Referensnr    20-61-0046
Publicerad    2020-03-17

Dela detta jobb

Lärare i svenska i kombination med annat ämne

Jönköpings kommun