pedagogjobb.se

Lärare i svenska, engelska och svenska som andraspråk till Skrantaskolan

Ansök nu

Lärare i svenska, engelska och svenska som andraspråk till Skrantaskolan

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig medarbetare i våra kärnverksamheter.
Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Våra värdeord som kännetecknas och präglas i kommunen är: öppenhet, nytänkande, respekt, enkelhet och helhetssyn.


Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Skrantaskolan är en 7-9 skola, belägen i Karlskogas södra stadsdel. Skolan har idag ca 400 elever.
På skolan finns även en Förberedelseklass och två särskilda undervisningsgrupper, Fyren och Utmaningen.
Vi arbetar med att skapa en trygg miljö för eleverna och för att främja deras lärande arbetar vi i tvålärarsystem. Lärarna planerar undervisningen, genomför lektionerna och utvärderar arbetet tillsammans. Du kommer att arbeta med dina kolleger i ämneslag och arbetslag. Varje elev har en Chromebook och vi arbetar med digitala läromedel i del flesta ämnena.
Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärande som en ständig process är du välkommen med en ansökan till oss.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i ämnena svenska, engelska och svenska som andraspråk. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa och stödja eleverna genom tvålärarsystemet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig att undervisa i svenska, engelska och svenska som andraspråk samt gärna har erfarenhet av undervisning i årskurserna 7-9.
Det är en självklarhet att du har intresse för skolutveckling samt har en god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Dela detta jobb

Lärare i svenska, engelska och svenska som andraspråk till Skrantaskolan

Karlskoga kommun Skolförvaltningen