pedagogjobb.se

Lärare i Svenska åk 7 (Vikariat)

Ort
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Lärare i Svenska åk 7 (Vikariat)

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn" , en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har storstaden i form av Stockholms City på bekvämt pendelavstånd, ca 30 minuter med bil och eller pendeltåget. Skolan ligger fem minuters promenad från stationen. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. På skolan har vi ca 900 st elever och vi är ca 120 medarbetare. Alla i teamet är  delaktiga för elevernas bästa  och vi har inställningen att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. 

Vi söker dig som är utbildad lärare och har erfarenhet av att arbeta med elever samt kunskaper om god lärmiljö.  Du är en tydlig och trygg person som med glädje och kreativitet ser till pedagogernas och elevernas lärande.

Ditt uppdrag blir att undervisa elever i svenska och i språkval sv/eng i åk 7.  Du kommer även att vara mentor för en klass i åk 7. Vi vill att du med dina kunskaper och erfarenheter optimerar elevernas möjligheter till en framgångsrik skolgång. Tjänsten är ett vikariat läsåret 21/22. 

Om du är intresserad, ansök redan idag. Du kan kontakta bitr. rektor Maje Morad 08-606 82 69, om du vill ha mer information om uppdraget. 

Intervjuer kommer genomföras löpande under tiden för annonsering. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 

Dela detta jobb

Lärare i Svenska åk 7 (Vikariat)

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen