pedagogjobb.se

Lärare i svenska (80%)

Företag Tibble Gymnasium
Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Lärare i svenska (80%)

Lärare i gymnasiet
Kommun: Stockholm
Korta fakta om jobbet
Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Om oss

Tibble Gymnasium Campus Kista startade en ny skola i Kista hösten 2020, med en hållbar framtid i fokus. Vi erbjuder programmen EK, SA och NA. Denna läsår kommer skolan ha elever på skolan parallellt med att elever från Atletica idrottsgymnasium går färdigt sitt sista år på EK, NA och SA. Personal arbetar för alla elever även om eleverna går på olika skolor. Det är viktigt för oss att ge våra gamla elever en god utbildning med den inriktning de har valt, och lika viktigt att eleverna på den nya skolan känner sig välkomna till den skolan de har valt. Mycket fokus kommer ligga på utveckling av den nya skolan Tibble gymnasium Campus Kista, där man som personal kommer att arbeta både på Tibble och Atletica. Lokalerna ligger vägg i vägg med varandra.

Tibble gymnasium Campus Kista erbjuder en gymnasieutbildning av högsta kvalitet som förutom att förbereda eleverna för högre studier och den framtida arbetsmarknaden också lär elever att forska, driva opinion och bli changemakers. Hos oss ska vi ha elever som vill förändra världen!

Tibble gymnasium Campus Kista är en skola för elever och lärare som vill utvecklas. Vi uppmuntrar och satsar på fortbildning för all personal och ser gärna att du som lärare och personal är med i utvecklingsarbetet genom att du delar med dig av dina kunskaper till kollegor, bjuder in föreläsare, organiserar samarbeten med företag, högskolor etc.

Tibble gymnasium Campus Kista ligger invid KTH Electrum, nära Stockholms universitet DSV och med närhet till många företag och arbetsplatser. Kommunikationerna är väldigt goda med både bussar, tunnelbana och pendeltåg. Du tar dig till oss på ca 15 minuter från Stockholm City/T-centralen.

Tjänsten

Vi söker en lärare i svenska på 80%. Tjänsten är en provanställning på 6 mån som går vidare till en tillsvidareanställning därefter.

Vi söker dig som är en mycket engagerad person och som har lätt för att skapa bra relationer med människor i din omgivning. Du är lösningsfokuserad och har god pedagogisk förmåga och vill bidra med att skapa en skola utöver det vanliga. Du är både en individualist och lagspelare. Du sätter eleverna i centrum, brinner för ditt jobb och har lätt för att skratta, även åt dig själv!

Du ska även ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer, vara strukturerad och lösningsinriktad. Du är öppen för nya idéer samtidigt som du har relevant forskning som grund.

Besök gärna vår hemsida: www.tibble.nu/campus-kista/

Om anställningen
Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Isafjordsgatan 30B
16440 Kista

Arbetsgivaren
Atleticagymnasiet AB

http://www.tibble.nu/campus-kista/

Kontakt

José Calvo
Rektor
jose.calvo@ck.tibble.nu
0793499840

Dela detta jobb

Lärare i svenska (80%)

Tibble Gymnasium